Psal, že je to cena za sadu, tak jsem to pochopil, že 5ks na jedno kolo. Nebo to prodávají jen jako sadu na celé auto Ten pytlík ale nevypadá tak velký
EDIT: ...ale máš pravdu, myslel to na celé auto. Koukám teď do ceníku a 79 Kč/ks. Ta obyčejná bez úchytu na poklice je za 41 Kč /Ks. To by se dalo o tom H servisu možná i uvažovat
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Já myslel,že jen motorkáři dokážou jezdit po jednom kole Samozřejmě,že sadou je celý balení šetnácti ks. Foto je ilustrativní,jinak bych musel do garáže vyfotit i poklice A jsou aspoň origo Korea,jako Rio
Možná je to mimo téma, ale já asi půjdu do celoročních pneu. Na youtube je test (Autožurnál) a vyhrál to Continental ... při našem nájezdu a pohybu "kolem komína" se mi nechce řešit přezouvání a řešení čidel
KIA RIO 1,25 (2017) Škoda RAPID 1,0 TSI (2019) - služební VAZ 2103 (1978)