Dnes som s dcérou absolvoval predvádzaciu jazdu s novou KIA RIO s motorom 1,4 benzín. Výbavu som neriešil , zaujímalo ma pohodlie za volantom, jazdné vlastnosti a hlavne motor. Pre jazdu som si vybral kopec, pretože ma zaujímalo správanie v zákrutách, ťah , atď. Kto pozná Košice - cesta z MCKE do Kavečian a späť , na palube 3 ľudia.
1. pohodlie za volantom - veľmi dobré. široké možnosti nastavenia sedadla a volantu myslím uspokoja každého. Plasty o triedu lepšie ako v SOULE.
2. jazda po meste - v pohode drží 50km/h na 4. a pri 60km/h aj na 5. stupni na otáčkach tesne pod 2000.
3. v tiahlom stúpaní pekne udrží rýchlosť pri 2000ot/min bez extra šliapania na plyn.
4. po výjazde z Košíc do kopca zopár ostrých zákrut - podvozok to stíhal v pohode. Toto bude asi najväčšie plus tohto auta. V tých zákrutách je obmedzenie na 40km/h, na trojke v pohode 60 - 70.
5. po výjazde zo zákrut tiahle stúpanie , podradenie do 2, plyn na podlahu. pri 5000ot sa ešte nič extra nedialo /max. výkon má nad 6000/ ale nechcel som ničiť surový motor. Miernejšie zákruty medzi Košicami a Kavečanmi 4. - 5. kvalt, podotýkam vždy je to dokopca.
6. HOre presadla za volant dcéra išla späť .
7. Vzal som si moje USB zo Soula pre porovnanie audia. ACDC hralo veľmi pekne , bolo by dobré urať výšky a pridať basy, ale nenašiel som kde je equalizer. Inakk zvuk čistý aj pri vyššej hlasitosti.
8. spotreba: 7,5l/100km. podotýkam , že hore kopcom s plynom na podlahe. Pred štartom som vynuloval PP.
Verdikt
klady:
- výborný podvozok
- tichý motor s nevtieravým veľmi pekným zvukom
- možnosť pohodovej jazdy na nízkych otáčkach, vtedy ukazuje okamžitá spotreba veľmi nízke hodhoty. Je to bargraf, takže presne koľko neviem.
- veľmi dobrá čitateľnosť budíkov, oku lahodiaci interiér
- veľa miesta na zadných sedadlách a dobré sedenie vzadu
Zápory:
- pre vodičov so športovými ambíciami - výkonová špica vo veľmi vysokých otáčkach
- dodacia lehota 4 mesiace /mňa by drblo. keby môj Soul nestál na dvore,keď som ho kupoval, tak idem kúpiť inde/
- cena vyše 14000€. dané auto bolo zrejme vo vysokej výbave - štartovacie tlačítko, cúvacie senzory , 16´kolesá atď a za túto cenu už je výber áut obrovský.
Na záver:
Veľmi príjemné zvezenie. Podvozok ma fakt prekvapil. Patrí k špici v tejto triede. Viem len o jednom , ktorý je taký dobrý a to je nový model Fordu Fiesta. Ako fanda nafty by som asi volil iný motor , alebo počkal by som na malé benzínové turbo , no a ešte by som počkal na nejaké zľavy , resp. bonusové výbavy.
Povozte sa v novom RIU, stojí to za to.