RIO a jeho modely

Příspěvekod matko100 » 17.01.2008 20:29

Fiko nevsimol som si to dobre ,je to nalepka alebo je ten napis robeni ako napi RIO?
matko100 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 17.01.2008 20:31

Je to nalepka, taka ta gelova.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 17.01.2008 20:31

matko100 zatial som videl len obycajne nalepky, take chromove by to mohlo byt pekne....
napr.:
http://www.malewo.cz/tunning/index.php?cid=75
http://www.soundcar.sk/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=39&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=26&orderby=product_name&limit=15&limitstart=15
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod matej » 17.01.2008 20:59

tu je nalepka SPORTY a je to obycajna samolepka.Obrázek
matej

km @ l/100km

Příspěvekod lutranet » 18.01.2008 11:48

a tu je s tych písmen tu nalepku mam inu biely podklad cierne pismo Obrázek
lutranet Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 18.01.2008 12:33

No vidite a ja mam zase inu nalepku ako vy dvaja. Myslim, ze Matej ma len obycajnu bielu samolepku ak dobre vidim na tej fotke. Ja mam taku tu gelovu. Nemam to na aute, ale mozem aspon tu nalepku odfotit.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod matej » 18.01.2008 18:27

Fiko píše:No vidite a ja mam zase inu nalepku ako vy dvaja. Myslim, ze Matej ma len obycajnu bielu samolepku ak dobre vidim na tej fotke. Ja mam taku tu gelovu. Nemam to na aute, ale mozem aspon tu nalepku odfotit.

strieborna :grin:
matej

km @ l/100km

Příspěvekod lutranet » 18.01.2008 19:27

Tu je moja Obrázek
lutranet Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod matko100 » 19.01.2008 14:24

Ako to vyzera s Vasimi autami po zime,ja som nasiel par skrabancom a odlupuni po kamienkou,
Daju sa niekte kupi take zatieracie tycinky s farbou?ja som to skusal kupit v predajni ,a povedali mi ze take nieco nepredavaju.
matko100 Muž
Uživatel fóra

Nálepky

Příspěvekod Návštěvník » 30.01.2008 13:04

No čaute...
my máme tiež (s manželom) našu malú KIU-šku Rio Sporty.

Samozrejme nálepku sme dostali pri kúpe. Ale bola taká otrasná. Červená. Mne osobne sa vôbec nepáčila.

Tak som išla hneď na vec...a kúpila som tie písmenká. No to keby Ste videli aké mi prišli...jedno väčšie, druhé menšie, jedno hrubšie druhé tenšie...Kupovala som to cez net..a na foto sa to vôbec nedalo zbadať.

Hm,ale dala som to tam...vtedy mrzlo a bola kosa. Skoro mi prsty odpadli, keď som to tam lepila... :shifty:
Terat to tam máme...možno keď sa niekto na to pozrie, prevráti oči...

ale nám sa to páči...je to atypické :twisted:
Návštěvník

km @ l/100km

Re: Nálepky

Příspěvekod lutranet » 30.01.2008 15:08

pupik píše:No čaute...
my máme tiež (s manželom) našu malú KIU-šku Rio Sporty.

Samozrejme nálepku sme dostali pri kúpe. Ale bola taká otrasná. Červená. Mne osobne sa vôbec nepáčila.

Tak som išla hneď na vec...a kúpila som tie písmenká. No to keby Ste videli aké mi prišli...jedno väčšie, druhé menšie, jedno hrubšie druhé tenšie...Kupovala som to cez net..a na foto sa to vôbec nedalo zbadať.

Hm,ale dala som to tam...vtedy mrzlo a bola kosa. Skoro mi prsty odpadli, keď som to tam lepila... :shifty:
Terat to tam máme...možno keď sa niekto na to pozrie, prevráti oči...

ale nám sa to páči...je to atypické :twisted:

No cau posli foto atyp je atyp :D
lutranet Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod snike » 30.01.2008 20:35

Od pondělka jsem s půjčeným Riem najel něco přes 230 km a musím napsat, že mne tohle auto moc příjemně překvapilo :-) Auto je v základní výbavě a má najeto jako náhradní vozidlo přes 43.000 km, takže je na něm znát, že asi dostávalo pořádně zabrat. Velmi mile mne překvapili jeho jízdní vlastnosti, motor jde díky časování ventilů do otáček a auto je s ním krásně živé. Co se podvozku týká, jeho jízdní vlastnosti jsou čitelné a musím pochválit i řízení. Na rozdíl od Cee´da poskytuje docela dobrou zpětnou vazbu, za což vděčí asi hydraulickému posilovači :?::?::?: Sice konkrétně u tohoto auta jsou cítit v řízení vibrace, ale to bude nejspíš vinou špatného vyvážení kol. Na interiéru je vidět, čím si asi auto prošlo. Z palubní desky se neustále ozývá vrzaní a občas se na nějaké nerovnosti otevře schránka před spolujezdcem :grin: :grin: :grin: Taky mne překvapila prostornost a to hlavně na šířku, kor když to srovnám s Fábií. Počítám že s ním budu jezdit ještě tak týden, takže ještě nějaké postřehy jistě napíšu.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Re: RIO a jeho modely

Příspěvekod Návštěvník » 03.02.2008 12:46

vlafi píše:Našel by se někdo,kdo by dokázal popsat modely vozu :kia: RIO???
Ked sa vratime k povodnej otazke, tak prikladam tento link http://www.kia-rio.sk/page.php?strana=modely
Návštěvník

km @ l/100km

Re: RIO a jeho modely

Příspěvekod thunder » 03.02.2008 12:54

Fiko píše:
vlafi píše:Našel by se někdo,kdo by dokázal popsat modely vozu :kia: RIO???
Ked sa vratime k povodnej otazke, tak prikladam tento link http://www.kia-rio.sk/page.php?strana=modely

pozeram ze celkom pekna stranka :kia:
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod belize » 03.02.2008 13:05

Já mam model LX+ a mám na počítači venkovní teplotu a mám i budík na teplotu motoru a množství paliva v nádrži. Co mě ale celkem prudí je, že na palubovce nejsou kontrolky na světla tedy s vyjímkou dálkových. Potkávací, parkovačky a ani mlhovky. jediná indikace zapnutých světel je rozsvícená palubovky.
Nevadí mi názor jiných lidí, ale to že mi ho chtějí vnutit.

S. Johnson
belize Muž
Uživatel fóra

Kia Rio II (2007)
53000 km @ 7.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Rio