RIO a jeho modely

RIO a jeho modely

Příspěvekod vlafi » 06.01.2008 21:22

Našel by se někdo,kdo by dokázal popsat modely vozu :kia: RIO???
vlafi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 16.01.2008 11:38

Nevím jak by jsi to chtěl,ale dnes jsem odvezl svého ceeda do servisu a místo něj jsem dostal náhradní vozidlo KIA RIO.
Takže mám za sebou prvních 26km a auto má najeto 1750km.Je to myslím obsah 1,4 benzín.A pocity z jízdy?Je obuté na letních pneu a při přejetí nerovností se to nedá srovnat s Fabií.Je to tvrdší,takže cítím nárazy,od spodku,ale může to být samozřejmě tím že tam jsou letní pneumatiky.Odlétající kamínky ,kterých je na silnicích dost jsou hodně slyšet.Jinak řazení jde lehce a je přesné,jen na spojku jsem si ještě nezvykl,musím si to hlídat,jinak mi při přeřazení jakoby škubne.Jinak co se týká hluku tak v autě je klídek,nedá se to srovnat s mým SW.Ostřikovače jsou zde super, každý ostřikovač má tři seřiditelní trysky což opět chybí u SW.Z kontrolních budíku je škoda ,že tu chybí ukazatel teploty motoru.Je zde jen kontrolka na teplotu a to když je motor studený svítí modře a když se zahřeje tato kontrolky zhasne.No a pak chybí na palubním počítači informace ,co se týká dojezdu a tankování.Jinak zvukový ton na blinkry je zde lépe vyřešen než u Ceeda.
Brzdy jsou dostačující a motor, pokud chci při jízdě okolo 80 např.předjet musím podřadit a šlápnout na to abych se motor dostal do otáček.Jinak jsem nezkoušel jak to jede.Takže můj pocit z auta je zatím dobrý.Za chvíli odjíždím a tak poznám co a jak.Ještě zkusím, jak zde vypíná přepínač na blinkry.Jako auto do rodiny bych ho bral.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod matko100 » 16.01.2008 16:32

neviem ,aky si to mal model,ale ja 2007 a mam klasicky rucickovy ukazovatel teploty,
matko100 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 16.01.2008 18:47

A ja mam model 2008 a tiez mam tak ako matko100 ;)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 16.01.2008 23:12

Tak jaký mám model nevím. Ale mám tu kartu pojištění a tam je KIA RIO dne 17.9.2007.Jde spíše o to jakou má kdo asi výbavu.U této jsou jen přední okna v elektrice a je tu manuální klimatizace.Takže ,dnes jsem během odpoledne něco sní najel a co můžu ještě pochválit jsou blinkry,které jsou lepší jak u KIA ceed SW.Vypínají dle mého nazoru tak jak mají.Žádný problém.Dále topení fouká silněji než u KII ceed.Během chvilky bylo teplo,což je dáno i velikostí vnitřního prostoru a i tím že je to benzín.Samozřejmě bych nějakou maličkost našel co mi vadí, ale je to bezpředmětné.S autem se jezdí dobře.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 16.01.2008 23:23

Len chval chval nase vozitko :love: Ten ukazovatel teploty neviem ci nie je podla motorizacie. V nejakej recenzii som prave cital o tom, neviem ci to diesiel nema tak, ako ty pises. Ale ked vravis, ze mas benzin... Skusim pohladat ten clanok.

A inak, ako to vidis Rio II vs. cee'd? Je na tom Rio horsie?
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 16.01.2008 23:29

Víc napsat nemohu, jelikož knihu jsem k tomu nedostal.Mám to jen jako náhradní vozidlo.A tak popisuji jen mé dojmy z jízdy.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 16.01.2008 23:38

Kto mi zapozicia cee'd na test? :D Nech urobim uzivatelsku recenziu a porovnanie Rio vs. cee'd :D

2 Anonym: potom, ked pojazdis, tak este napis, ako sa ti to Rio pozdava ;)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod lutranet » 17.01.2008 01:14

No je to asi Kia Rio LX+ za 284 980 kacek nase su unas znacene vybava Sporty preto su cenniky zvlast na kia rio a zvlast kia rio sporty skoda palubak chyba ;) http://www.realcentrum.cz/kia%20ceniky/rio_new.pdf http://www.realcentrum.cz/rionew.htm#gal
lutranet Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod matko100 » 17.01.2008 16:40

Ten palubny mi tiez chyba,skoda ze sa tam nedal domontovat pri kupe.
Keby tam aspon bol ukazovatel vonkajsiej teploty.Bud displey alebo aspon nejaka kontrolka,ked je mraz.
Co by stalo domontovanie polubaku?
matko100 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 17.01.2008 16:52

Domontovanie palubneho pocitaca cca 20 000,- Sk
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod matko100 » 17.01.2008 19:54

Ja mam tiez vybavu Sporty.Je to na skodu ze tam ten palubak neni.
Vsimol som si ,ze niektori maju na Riu aj nalepku Sporty,ja som ju nemal na aute.
Mate ju niekto?
Bola dokupovana,alebo ste ju mali hned pri kupe?
matko100 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 17.01.2008 19:57

Ja ju mam, vyhadal som ju, ale az po kupe :tongue:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 17.01.2008 20:25

Fiko píše:Ja ju mam, vyhadal som ju, ale az po kupe :tongue:

Fiko vyhadal si to v predajni v LM....mas foto? To by som aj ja chcel.... :kia:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 17.01.2008 20:27

Nemam tu nalepku este nalepenu na aute...
Návštěvník

km @ l/100km

Další

Zpět na Rio