Zkušenost s motorem 1.25 u nové Kia Rio

Motor, spojka, převodovka a vše kolem.

Zkušenost s motorem 1.25 u nové Kia Rio

Příspěvekod Bolthorn » 30.10.2011 18:08

Prosím o sdělení nějakých zkušeností s tímto motorem. Jak to jede, jestli Kia s tímto motorem neztrácí dech do kopce, zrychlení apod. Kdyby byl někdo z Liberce a okolí, tak jestli bych se v tom nemohl svézt do kopce. z předváděcí jízdy po rovince nejsme moc chytří.. Díky
Bolthorn Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Zkušenost s motorem 1.25 u nové Kia Rio

Příspěvekod Skrew » 30.10.2011 18:23

Na to je jednoduchá odpověď. Promyslete si kde máte nejbližší kopec na kterém si to vyzkoušíte a jděte na novou předváděcí jízdu. Od toho ty jízdy jsou. Nám prodejce v Ostravě dal klíče a řekl: jeďte kam chcete, pořádně si to vyzkoušejte. Jiný prodejce z Opavy nám dokonce nabízel zapůjčení vozu na víkend (měli jsme zájem o skladový vůz kterého se asi chtěli zbavit : )
Pokud se chystáte utratit tolik peněz za nové auto je ostych to poslední co by mělo ovlivňovat váš výběr. A pokud vás prodejce nechce pustit na jinou trasu, tak se podivejte jinde, určitě má v okolí nějakou konkurenci.
Riso Sportivo
Skrew Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2010)
111111 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod nik » 31.10.2011 10:24

Přesně jedte na kopec,který si určíte.Ve Vratislavicích jsou ochotný jen u prodeje jak se jedná o servis tak nic moc.V Liberci jsou dvě prodejny,jinak tu je Jablonec a Česká Lípa.Jsou to Vaše peníze tak je třeba vše vyzkoušet.
nik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Prokeš » 01.11.2011 08:43

hele já sem si s tim v Brně když jsem tam měl čas sjel bylo to 1.25 63 KW , a za mě na normální jezdění stačí žádný kopec tam neni tak jsem to neskoušel ale je jasný stim obsahem když to naložíš a 4 lidi tak to žádný zázrak nebude, já bych šel když benzín tak 1.4 80KW to už pojede, záleží na co to auto chceš používat jestli na přibližování a po městě tak vem 1.25 a když aj dálky tak tu 1.4 ale každopádně si s tim sjeď tet to půjčují aj na sobotu a neděli tak není co řešit...u nafty tam dávají 1.1a 1.4 Crdi stou 1.1 jsem nejel 1.4 není špatná a bude na to auto stačit, škoda že tam nedávají 1.6 Crdi to by byla jasná volba a stim motorem by to lítalo no snad později jí dají...
Prokeš Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)

Kia Soul (2009)
80000 km @ 5.5l l/100km

Zpět na Motory / Pohonné ústrojí