som majiteľom novej kie rio 7/2012, zakúpená v Košiciach s motorom 1.25 pred mesiacom, teraz najazdené okolo 1.000 km. Prakticky prvý deň som si všimol sykot spod auta, údajne je to kvôli podávaciemu čerpadlu a má to tak byť. Takisto pri voľnobehu, ak pridám náhle plyn, motor najprv ako keby pridusilo, nepridá ihneď plynule, nejaké chluché miesto. Takisto z výfuku vtedy počuť niečo ako samozápaly. Stretol som sa na inom fóre s týmto problémom, písal o o tom jeden chlapík a jedna ženská, ďalej to ale nejak extra rozvedené už nebolo, ale vysvitlo mi z postrehov, že to tak má asi byť.
Máte niekto s týmto takisto skúsenosť u tohto agregátu? Asi je to konštrukciou motora, možno to dvojité časovanie ventilov alebo neviem. V Kii som sa na to pýtal, keď som bol odniesť prenosné značky, samozrejme sa s tým ešte vraj nestretli a nemali čas ísť k autu, že sa treba objednať na diagnostiku, na tú som ale veľmi čas nemal. Vraj to nebude žiaden problém s motorom, pretože by mi svietila kontrolka. Ani sa mi tam veľmi nechce, nechcem aby mi doň zbytočne šprtali a "opravili" niečo tým štýlom, že mi začnú potom s tým spojené nejaké nové problémy, ako napr. zvýšenie spotreby apod...Po pár čítaniach, aké majú skúsenosti majitelia nových aut so servismi, mám z toho zmiešané pocity, čo sa týka odbornosti servisov a prehliadky beriem ako nutné zlo. Je to ale daň za nové auto, treba raz za život aj úplne nové. Ináč auto štartuje dobre za tepla aj studena, ide podľa mňa vzhľadom na svoj objem fajn, spotreba okolo 6 l, takže vlastne celkovo spokojnosť. Keď sme boli vo štvorici v poľsku, čakal som slabšie jazdné vlastnosti, ale milo prekvapilo, delo to ale rozhodne nie je. Ešte mi tam vadí kvaltovanie do dvojky, treba nato proste cit a "svojská" spojka. Ale celkovo zatiaľ spokojnosť

.