Ahojte,
kupil som v AAA auto KIa Rio 2012...fungovalo vsetko az na to, ze po mesiaci mam problem s otvaqranim kufra. V predajni mi povedali, ze som to urobil ja...ale to je blbost...kto by uz len nesetrne zaobchadzal s autom ktore ktore kupi pred mesiacom? Zobral som ho do autorizovaneho servisu, kde mi diagnostika vyhodila, ze je problem so zamkom a servis chce za vymenu okolo 100€. Viete mi niekto poslat manual na vemenu tlacidla na otvarania kufra..prip.kde by som mohol kupit samotne tlacidlo.
Dakujem za rady opredu
Mirec

A na ebay neposielaju na SK. Mne tlacidlo funguje, ale praskla mi ta gumena krytka, prelepil som paskou a zatial drzi. Pouzite by som asi nekupil kvoli tej nekvalitnej gume, ktora praskne čochvila na kazdom. Ta guma je dozreta, riadne ta trha, stratila pružnost. A guma sa neda samostatne vymeniť. A jak praskne, dostane sa tam voda, sol a toto zniči spinač. Este koraps, tam je tiež za normalne paňáze, ale neviem kolko vyjde pošta. Este by mohol veduci zistit čislo dielu, keby mohol, ja som ho mal ale dakde som ho zapotrošil, Beda diky
  A na ebay neposielaju na SK. Mne tlacidlo funguje, ale praskla mi ta gumena krytka, prelepil som paskou a zatial drzi. Pouzite by som asi nekupil kvoli tej nekvalitnej gume, ktora praskne čochvila na kazdom. Ta guma je dozreta, riadne ta trha, stratila pružnost. A guma sa neda samostatne vymeniť. A jak praskne, dostane sa tam voda, sol a toto zniči spinač. Este koraps, tam je tiež za normalne paňáze, ale neviem kolko vyjde pošta. Este by mohol veduci zistit čislo dielu, keby mohol, ja som ho mal ale dakde som ho zapotrošil, Beda diky  Je to rovnake tlacidlo na vsetkych modeloch Rio UB, aspon si myslim...
  Je to rovnake tlacidlo na vsetkych modeloch Rio UB, aspon si myslim...

Ten zadni Housing s madlem ma 3 ruzna cisla, takze pro zjisteni spravneho cisla dilu potrebuji vas VIN auta
 Ten zadni Housing s madlem ma 3 ruzna cisla, takze pro zjisteni spravneho cisla dilu potrebuji vas VIN auta   odhaduji tak 20-30$ nekdy si kompenzuji nizkou cenu dilu vysokym postovnym
 odhaduji tak 20-30$ nekdy si kompenzuji nizkou cenu dilu vysokym postovnym