takze pri prilezitosti vymeny stredneho panela som zavital do servisu s tym, ze som sa spytal aj na posunute dvere a kapotu. kedze som povodne bol objednany len na vymenu, prijimaci technik sa mi velmi ospravedlnoval, ze mali cas vyhradeny iba na vymenu. slusne sa ma spytal, ci mi tieto posuny brania v uzivani vozidla. pochopitelne nevadia, len som sa pytal. vraj nie je problem to poriesit pri garancke, ak dovtedy vydrzim, ak nie, objednali by ma znova. avsak pocas vymeny stredoveho panela sa opat prijimaci technik zjavil s tym, ze kapotu aj dvere mam napravene. bol som velmi milo prekvapeny. dvere posunuli cca o 1mm dole. sice to nelicuje presne, ale je to lepsie... kapota bola moja hlupost, opat len nastavenie gumovych dorazov, ibaze ja som si vsimol len dva a oni su tam az styri.
naviac mi technik ukazal aj vystavene rio, kde jasne demonstroval, ze ani to nema priamo od vyroby dvere uplne v lajne a este k tomu na opacnej strane ako ja

rovnako kapota. aj na dalsom riu vonku som si to vsimol, avsak dalsie dve, ktore parkuju u nas pred panelakom su v pohode...

takze tazko povedat.
v konecnom doslednu s motor-car trnava maximalna spokojnost