Rio II CRDi - turbo

Trápí Vás něco na voze?

Rio II CRDi - turbo

Příspěvekod vko06 » 19.08.2009 13:35

Nazdar. Neviem.ci sa to stava iba mne ale niekedy mam pocit ze netiahne turbo. Zoslapnem pedal pri cca 1500 otacok, otacky sa zvysia ale ziaden tah. A inokedy urobim to iste a vrazi ma to do sedacky. Neviem k comu to pripisat. Motor je pri tom zohriaty (aspon podla mojho odhadu,nemam totiz kontrolku -r.v.2009 :( ). Niekedy sa mi zda ze turbo zapina kedy sa mu zachce. Viaceri mi hovorili ze to je v poriadku, ze len som si uz zvykol na auto a na tah a preto sa mi nezda, ale fakt niekedy mam pocit ze to netaha akoby malo . V com moze byt problem ??? Diky
vko06 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2009)
0 km @ 5.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Rio II CRDi - turbo

Příspěvekod Mexican » 08.11.2009 19:29

mno ja byt tebou, urcite by som uvazoval o napichnuti na diagnostiku, urocte tam budu chyby. Takisto treba vizualne skontrolovat regulaciu VGT (hadicku), pripadne celkovy stav turba
2021 Kia STonic 1.0T-GDi TOP a 2023 Hyundai Tucson HEV Style/Premium
http://pancuha.wordpress.com
Mexican Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (3)

Kia Stonic (2021)
0 km @ 0 l/100km

Re: Rio II CRDi - turbo

Příspěvekod vko06 » 24.05.2010 10:56

diagnostika na 1.servisnej vyhlasila ze vsetko je OK ...ale technik ma ubezpecil ze ked aj by som nieco mal s turbom ze potom sa to dosere do 3 rokov cize v ramci zaruky mi to spravia :D ale teraz treba poklepat ide turbo ako hodinky a aj pekne sici pri preradovani :) krasa...... zacalo to od 20000km teraz mam 24000km..
vko06 Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Rio II (2009)
0 km @ 5.2 l/100km

Zpět na Závady