blikajuci displej radia

Trápí Vás něco na voze?

blikajuci displej radia

Příspěvekod Bezo » 27.11.2008 19:55

cawwte...mam taky problem...ked vypnem motor a vytiahnem kluc zo spinacej skrine tak mi zacne blikat displej radia a blika az do vtedy pokial kluc nedam znova do prvej polohy a znova ho vytiahnem...potom uz neblika...mal niekto taky problem??...dakujem
Kia Rio 1.4 16V Sporty
Bezo Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2007)
40175 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: blikajuci displej radia

Příspěvekod Skalican » 27.11.2008 20:04

Bezo píše:cawwte...mam taky problem...ked vypnem motor a vytiahnem kluc zo spinacej skrine tak mi zacne blikat displej radia a blika az do vtedy pokial kluc nedam znova do prvej polohy a znova ho vytiahnem...potom uz neblika...mal niekto taky problem??...dakujem

Tak s tym treba do servisu (aspon si myslim), nakolko ak sa vytiahne kluc zo skrinky, tak by sa malo absolut. vsetko vypnut
:SK: :kia: XCeed 1.5 T-GDi 7DCT
Skalican Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2023)
15500 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod puipik » 27.11.2008 20:18

no ja mam ten isty problem a us mi aj radio menily a to iste a este sa mi stava ze ked mi zazvoni telefon tak mi radio prestane hrat a dalsie blbosti co ma rozculuju taze tak a jak vravim us bolo radio menene taze nefim co stym
puipik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2008)
45500 km @ 8 l/100km

Příspěvekod Skalican » 27.11.2008 20:32

puipik píše:no ja mam ten isty problem a us mi aj radio menily a to iste a este sa mi stava ze ked mi zazvoni telefon tak mi radio prestane hrat a dalsie blbosti co ma rozculuju taze tak a jak vravim us bolo radio menene taze nefim co stym

No ja zatial nemam s radiom problemy, ale ako popisujes treba zasa reklamovat a mozno bude problem i inde
:SK: :kia: XCeed 1.5 T-GDi 7DCT
Skalican Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2023)
15500 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod peter38 » 28.11.2008 17:05

Skalican píše:
puipik píše:no ja mam ten isty problem a us mi aj radio menily a to iste a este sa mi stava ze ked mi zazvoni telefon tak mi radio prestane hrat a dalsie blbosti co ma rozculuju taze tak a jak vravim us bolo radio menene taze nefim co stym

No ja zatial nemam s radiom problemy, ale ako popisujes treba zasa reklamovat a mozno bude problem i inde

Aj mne zatial ide vsetko v pohode...
peter38 Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia Venga (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod puipik » 28.11.2008 17:22

hmm tak asi potom pojdem este ras do servisu :x :blink:
puipik Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Rio II (2008)
45500 km @ 8 l/100km

Zpět na Závady