Tak jak jsem již avizoval, protože hlasování ohledně klubové vlaječky kromě samolepky nic nerozhodlo, předkládám po konzultaci s adminem a některými moderátory tento výběr. Udělal jsem ho na základě jednak výsledků v hlasování, jednak na základě vašich komentářů, příspěvků a taky s ohledem na výrobu. Kometář k mému výběru přikládám a očekávám i vaše názory, co vy na to. Myslím, že další hlasování by nemělo význam. Chceme-li stihnout výrobu do srazu, musíme pokročit dál!!!
V samolepkách jednoznačně vyhrál návrh č. 1, a proto by se měl tento návrh realizovat. Velikost bych viděl tak, aby se to vešlo na stínítko, kde si to řada lidí chce dát. Rozměr: 10 x 10 cm. Tento rozměr na šířku nepřekryje ty již nalepené samolepky na stínítkách, kdyby si to tam někdo chtěl nalepit, dá se však nejprve nalepit na stínítko podklad. Větší rozměr by podle mého soudu nevypadal na stínítku pěkně, protože by to bylo až k hornímu a spodnímu okraji. A pro nalepení kdekoliv jinde ten rozdíl ve velikosti není zase tak rozhodující.

Ve vlaječkách i samolepkách dostal hodně hlasů i návrh Dajeka s autem na pozadí. Pro výrobu vlaječky by toto bylo náročné, což by se projevilo i na výrobních nákladech, proto
doporučuji zrealizovat jako samolepku i návrh č. 4. Rozměry okolo 12 x 8 cm.

Ve výběru
hlavní klubové vlaječky to vyrovnanější snad nemohlo být. Proto s ohledem na diskusi navrhuji výrobu vlaječky, která v sobě kombinuje prvky vlaječek na červeném pozadí. Jsem toho názoru a podle diskuse nejsem sám, že hlavní klubová vlaječka by měla být na červeném pozadí. Diskutovat se může, jestli tam má být česká a slovenská vlaječka, když je tam už nápis cz/sk. Vycházím z toho, že čím je vlaječka jednodušší, tím je rychleji čitelnější a výrobní náklady jsou menší. Proto předkládám jako klubovou vlaječku v podstatě návrh č. 5 jen s tím, že na základě diskuse jsem vypustil text s webovou adresou. Podle názvu klubu si to každý najde a snike má pravdu, že stejně hodně z nás má na autě samolepku s webovou adresou. Rozměry formátu A4.
obd.jpg
Vlaječka do auta byla vyžádána hodně lidmi, tak jsem se pokusil udělat jednoduchý návrh. Ovšem spodní díl vlaječky je prázdný, dovedl bych si tam představit nějaké ztvárnění našich vlaječek nebo aspoň trikolór, ovšem mé schopnosti na to nestačí, třeba to ztvární někdo šikovný. Rozměry bych viděl 12 x 20 cm.
troj.jpg
Vlaječky na antény – v hlasování asi hodně z vás preferovalo barvu pozadí dle barvy svého auta. Myslím si, že by se mohli udělat dvě barvy, které se objevovaly nejvíce- červená a šedá. A třeba by u výrobce šlo domluvit, že kdyby někdo chtěl jinou barvu na podklad, tak by si sám objednal. Rozměry – jak jsem již uvedl v příspěvcích dříve.

Tak přátelé, co vy na to?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.