Ono se vice mene projednavalo prezentovani klubu prostrednictvim textilu, pokud si nekdo vsiml tak pri vyrobe mikin, bund a cepic se ustoupilo od od milovaneho znaku ktery jsme pouzivali na trickach a preslo na standardni znak automobilky, ono by to jako vysivka udelat sice slo ale bylo by to financne nakladne a nevypadalo by to ani tak hezky jako u potisku. Ja doufam, ze si na novou prezentaci naseho klubu zvykneme.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Popravde se mi nelibi ani jedno,jak uz tady nekdo psal ,moc prace si stim nedali na to ze uz to delaji dva mesice. Proc nezustal ten napis kia club pod znakem ovalny?Tim by se krasne dodrzel oval,sice o napis vedsi ale totozny se znakem kia.Nechapu
!
"Blackdeath.p" píše:
Tome trochu jsem ti to tu upravil přece jen to tu čtou i právě lidé o kterých si psal ...
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Nevim co Tomasi cekas, ze nam nekdo bude vymyslet za logo? O dobe to neni ale o komunikaci. Radek komunikuje s Kacenkou, ta s grafickou ( ja myslim ze i ta ma svoji praci pro firmu ne po nas klub) ta udelala navrhy dle pozadavku, poslala Kacence, ta Radkovi ten me, pak byla vzajemna konzultace, korekce a pak predlozeny navrh k vam. Neni to jednoduche komunikovat se vsemi a vsem aby to vyhovovalo, to mi ver.
Ano, cekal jsem od toho vic.To uz radsi dopredu znak kia a na zada kia club cz/sk. Spojeni loga z nazvem klubu do obdelniku se mi nelibi.
Jo a Pepo ,snad mam pravo mit svuj nazor ,o tom to tady snad je ne? Mohli se podat navrhy od kiaku a s toho vybrat ty nejlepsi,ale zadna takova moznost nebyla.Cos je skoda.
Vzhledem tomu ze mi nic jineho nezbyva ,volim jednicku.
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Tome svuj nazor rozhodne rict muzes od toho se taky udelalo tohle vlakno to je v poradku, nicmene nemuzete cekat uzasny graficky navrhy a loga na zada to uz vubec ne. Musi to byt pak cenove prijatelne, Nikde neni dane ze ty tricka budou s tim rameckem a ze to nebude tak jako jsou vysivky ale to uz se porad opakuju dokola. Jedina zmena ktera nastala je zmena textu a fontu nic jineho zde neni tak nechapu porad v cem je problem, jestli je to ten ramecek tak od nej upustime do konce mesice se tu o tom muzeme bavit.
Jsem pro variantu č. 1 . Z vlastní zkušenosti vím, že pokud si budu objednávat tričko, bude s výšivkou . V případě změny klubové samolepky bych se přimlouval za "vystínovanou" verzi loga (i když není problém si ji "vyrobit" ).
Nabízím náhled na nové logo klubu umístěné na předním okně (skutečná velikost je cca 11 x 8 cm - u Picanta by za tím zrcátkem mohlo být ještě o cca 1 - 2 cm větší a ve výhledu by nepřekáželo - tedy z mého pohledu řidiče nevelkého vzrůstu ).
Tak hlasovani je u konce, pokud se tyce vyroby kluboveho textilu tak budu prijimat objednavky pro nove logo. Budu muset v pondeli do reklamky zadat vyrobu vzorove vysivky a potisku. Pokud vas mohu poprosit, chtel bych znat vas nazor na klubova tricka. Muj nazor je ze idealni logo pro tricka bude to bez oramovani jen text s logem. tak jak to Radek navrhl na samem pocatku hlasovani. Po vzajemne dohode jsme ochotni nechat pro tricka vyrobit jak vysivku tak potisk a kazdy z vas si muze vybrat jestli mu bude vyhovovat to ci ono. Pokud sem co nejdrive date svoje reakce tim lepe.