Chtěl jsem jen otevřít diskuzi o tom, co vašemu vozu nrlépe chutná, kde čepujete a tak. Snažíte se do svého nového vozu lít to nejlepší na trhu nebo je vám to jedno a snažíte se tankovat co nejlevněji? Případně máte nějaké špatné zkušenosti s některými palivy? Vím, že je asi brzo na nějaké širší zkoumání u nových vozů, ale později se třeba něco odhalí. Třeba tu napíšou názory i ostatní než čerství majitelé vozu Venga. Já zatím ty pumpy řeším jen, že tankuji buď v Tescu v OV nebo u nás v Bohumíně na Transeurope, tam je to za 30,60 benál. Soudím, že tomu vícebodovému vstřikování by to nemělo ublížit. Horší to mám, s mým druhým vozem Mitsubishi, které je taky benzín, ale se speciálním vstřikováním GDI a asi před rokem nám díky nekvalitnímu palivu hrozila oprava nejméně 30ti tisíc, ale nevěděli pořádně, co to dělá. Prý možná řídící jednotka nebo řídící jednotka škrtící klapy nebo přímo škrtící klapa. Auto se v kopci zastavilo a rozsvítila se kontrolka diagnostiky. V servisu říkali, že to háže 2 na sobě nezávislé chyby, které souvisí s tím, co jsem pasl výše. Ale nemohli říci přesně která. Kdybych to objednal jednu z nich a zjistili, že to není ona, tak to prý už nešlo vráti, tak bych dal 30 tácu a auto by dál nejelo

takže sem byl celkem v prd...Tak sem tam dal nejdražší palivo na pročištění a ejhle zatím to jede jako dříve. Mějte se.