Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
...ja tankujem LPG, tzn. keď chcem byť "plný" musím počkať kým mi to teta natlakuje, niektoré stojany totiž vypnú po dosiahnutí určitého tlaku a ďalej sa dá plniť len po opätovnom spustení stojanu
V Cee´d-e hrá lepšie punk než v Škode Forman. Punk forever !!!
Já tankuju OMV Jet A-1 a většinou plnou t.j. nějakých 310000 l ..............................jó a do auta dávám jen naftu a taky plnou nádrž t.j. nějakých 43 l
tankujem až po hrdlo, čo to dá - kto bude tráviť čas vždy na pumpe? snažím sa hodnotu dorovnať na nulu, pretože drobáky so sebou nevláčim, skĺbiť to teda dokopy ide ťažšie , ale ide to..
Jednou za 14 dní plnou (do prvního cvaknutí) a platím kreditkou, takže neřeším ani drobáky. A tankuju nejradši u Globusu na tom nonstop stojanu, protože tam nebývají fronty Ale s těma cenama začínám vážně uvažovat nad polským benzínem. O moc horší než u nás to nebude
Ja tankujem tiež väčšinou do plna aby som si vedel odmerať priemernú spotrebu. Snažím sa chodiť vždy k tomu istému stojanu na benzínke. Ale niekedy, keď mám drobné centy v peňaženke a chcem sa ich zbaviť, tak natankujem presne podľa obsahu peňaženky
Ja tankuji vzdy do plneho i na nekolikate cvaknuti at to dorovnam na cele desitky.Tankuji prevazne vervu diesel u benziny.Samozrejme plnou at muzu sledovat prumernou spotrebu.
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
zkouším měřit přesnou spotřebu, tak tankuju do druhého cvaknutí, ale nechám tam chvilku přestávku, aby se to usadilo. Na první mi to připadalo ještě nepřesný, pěnivost a pohyb hladiny. takhle mi to vychází docela přesně, 5,0-5,1 už asi 4 měření, i když to samozřejmě na výpočet nemá vliv /litry/Km/. z