elektroinstalace

"Máte štěstí, že jdu zrovna kolem, říkají o mě, že jsem odborník".

elektroinstalace

Příspěvekod kobra » 30.01.2011 20:34

Ahoj, zdravím všechny. Poraďte mi prosím někdo, kde se dá sehnat elektroinstalace pro zapojení předních mlhových světel pro Kia Rio, rok výroby 2008. Moc děkuji.
kobra Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: elektroinstalace

Příspěvekod host.a » 30.01.2011 23:35

Našel jsem tohle.

světla.png

Vy ale chcete asi vědět, kde zakoupit komponenty pro montáž, to bohužel nevím, asi v servisu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
host.a Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: elektroinstalace

Příspěvekod kobra » 31.01.2011 22:53

Díky moc za schema, komponenty jsem sehnal celkem bez problémů, přes oficiální stránky Kia.
kobra Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Technický koutek