Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
preco si to myslis?
nemam na mysli nejake velke upravy typu napr. turbokit atd. ale take zakladne newem napr filtre,...bo cca.80k ked sme plne obsadeni + batozina no newem newem.... ps: zase na druhej starne je to 1.5 tak co cakam.........
Vzduchovy filtr ti moc neprida... nekde se pise ze 1-3 kone, ja silne pochybuji... a take jsou i taci, kteri si mysli, ze cim vetsi prumer vyfuku tim lepe... znam magora, ktery si udelal sportovni vyfuk a tu skodarnu toci snad pul minuty, nez mu motor naskoci hlavne ze to dela kraval
jj jasne ze by mal ale 12rocna kia kt ma hodnotu cca.80 -85 000 a ja tam kupim turbokit min. za 100 000 ne? a o super turbo tuningovych skodovkach by som vedel rozpravat nastartuju to boha rachot ako z MIGu vsetka hrdza na zemi + vsetko co moze odpadnut odpadne a smrt v ociach :-x
sportovni filtry na vykonu nepridavaji, maximalne tak na pruznosti motoru
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
nechcem tu vytvorit milion tem ked vidim ze sephiu tu mam asi len ja ale zaujali ma tieto "plagaty" kde KIA jazdila rally myslim ze to je v celku zajimave tak ak o tom viete viac dajte wedet ...
Zdravym kluci já mám taky sepku a jsem s ní naprosto spokojen a mám i sportovní fyltr zn.KN a nic s výkonem to neudělá jen má agresivnější zvuk ve vyších otáčká a jinak bych výkon nezvyšoval jen tomu motoru uškodíš