ahoj všem,jsem tady novej,jelikož mam kiu shumu cca tyden.bohužel nemam na zadni časti napis ani znak,nevite někdo jestli to jde někde sehnat?mate někdo skušenosti s kiou shuma?mam ročnik 2001,1,6,16v.rozhodoval jsem se mezi oktavkou a shumou,ale shuma se mi libi daleko vic,tak doufam že jsem udělal dobře.nejezdi jich u nas moc,tak snad nebude problem s nd.předtím jsem měl taky korejce-huynday a byl jsem s nim moc spokojen.dík za jakekoliv informace o shume II a přeju klubu hodně štěsti
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Obdobny problem resili i kolegove u vozu Rio viz. http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=1088
Napis Shuma si muzes vytvorit z pismenek, ktery se daji normalne koupit 8-)
Co se tyce primo znaku Kia, tak bych zkusil nejakej vrakac.
Kia cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Kia Sorento II (2010), Kia Sorento II (2013), Kia cee'd GT II (2017), Kia Sorento IV (2021) Kia Stinger (2017), Kia Sorento III (2018)
Návštěvník píše:myslite že jde koupit i napis SHUMA II? číslo tohto nápisu je 0K2NC51739 ten som nekupoval ale cena je asi 400 rublov / prepočítaj kurzom /
kúpiť sa dá všetko , ja som ho kúpil v normálnej predajni náhradných dielov , mal tam znaky o akých som ani nepočul , asi nejaký fanda - cenu si už nepamätám , ale nebolo to drahé a slovko shuma som si poskladal z 3d písmeniek , nie je to ako originál ale mne sa takto páči daleko viacej