| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Ked som pripojil sondu naspat tak kontrolka zhaslaa ale trhanie pokracovalo....
 Ked som pripojil sondu naspat tak kontrolka zhaslaa ale trhanie pokracovalo....  Nevie niekto este poradit co to moze robit????
 Nevie niekto este poradit co to moze robit???? 

kolja800 píše:Diky za radu ..ale moze mat nieco spolocne cidlo z trhanim ked teplota motora je vzdy ako ma byt?

,rád bych minimalizoval slabá místa tohoto auta i když jich je spousta..,tímto jsem se nejčastější závady zbavil kolem těchto aut to řeší snad všichni jen se to každýmu projevuje trochu jinak protože to mají jinak poškozené nebo v jiným stádiu poškození-čím déle se to neřeší tím to je horší, může se stát i to že odejde motor.. Šumák se mi líbí a chtěl bych aby mi alespoň 6let jezdil a trochu vypadal..
 ,rád bych minimalizoval slabá místa tohoto auta i když jich je spousta..,tímto jsem se nejčastější závady zbavil kolem těchto aut to řeší snad všichni jen se to každýmu projevuje trochu jinak protože to mají jinak poškozené nebo v jiným stádiu poškození-čím déle se to neřeší tím to je horší, může se stát i to že odejde motor.. Šumák se mi líbí a chtěl bych aby mi alespoň 6let jezdil a trochu vypadal.. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé