Zdravim,
tak som tu s dalsou porciou otazok. Vopred sa ospravedlnujem ak nahodou na fore boli zodpovedane.
- V poslednom case sa mi zahmlieva celne sklo viac a viac. Po nastartovani motoru musim mat zapnutu klimatizaciu aj 2 - 3 minuty na 3 stupni, kym cez neho vobec nieco vidim. Cirkulaciu vzduchu mam z vonku. Poziciu fukania nastavenu na nohy a celne sklo, niekedy prepinam len na celne. Nasledne pocas jazdy prakticky to iste, kedze mam manualnu klimu, tak si teplotu regulujem rucne. Akonahle vypnem, priblizne 3 - 5 minut a skla sa zacinaju zahmlievat, stredove spatne zrkadlo ani nevravim, este rychlejsie. Chcem sa preto spytat, ako to riesite vy? Mate zapnutu klimu pocas celej jazdy?
- Dalsia otazka na rok vyroby auta. Kde ho presne zistim? Ak pozeram v bazaroch inzeraty, inzerenti maju presne uvedeny mesiac a rok, napr. 07/2010. Skusal som rozne VIN indetifikatory, vacsinou mi ukazuju 1984, alebo 2014 co je podla mna trochu nezmysel nie?
- Tuto otazku som si nechal na koniec, neni pre mna az tak podstatna, skor ma to napadlo len nedavno ked som nalieval nemrznucu do ostrekovacov. Aky je celkovy objem nadrzky? Ceed 1.4 CVVT, kupovany tentok rok.
Dakujem