16 GB ji bude stačit, připojí tel. k PC s stáhne fotky a videa na HDD, bezdrátové dobíjení nepotřebuje. Díky tomu, že ho nemá tak je užší, mě se líbí ta bílá barva, snad se bude líbit i ji. Ještě jsem ho neviděl na živo, jen četl mraky recenzí a koukal na videa. O 920 bych uvažoval jen pokud bych hleděl na cenu. Tento týden se chystám jít osobně seznámit s 925 tak uvidím jak bude působit když ji uvidím na vlastní oči.
WM ji chci koupit kvůli tomu, že je jednoduché, já osobně nedám na Android dopustit, ale manželka je v androidu ztracená a doteď měla nokie a hloupé operační systémy.
O víkend jsem aktualizoval náš tablet Samsung Galaxy Tab2 z 4.0.2. na 4.2.2. a manželka požád nadává proč jsem to dělal, že se v tom neorientuje

Ještě info k S III a androidu 4.3. je to peklo a Samsung pořád mlčí kdy bude oprava. Musím jen doufat, že co nejdříve. Nejvíc mě štve, že se na telefon nedá občas dovolat a že se někdy sám restartuje. Na tu prodlevu u odemykání už jsem si zvykl. O reklamaci nechci ani slyšet, nechci být měsíc bez telefonu. A sám si nic raději přehrávat nechci (bojím se o záruku). Tak musím jen doufat, že programátoři u Samsungu umí rychle programovat a opravovat chyby.
Nová Kia Cee'd SW, 1.6 GDi, Exclusive (2012)

; Hyndai i30 kombi N Line, 1.5 TGDi Mild hybrid (2023)