lubos761 píše:Ahoj Sporťáci:
Dnes jsem dával auto na pravidelnou, 3. roční prohlídku. Do závad jsem uvedl, že se mě rozsvítily 2x po sobě kontrolky asistentu sjezdu z kopce a ESP. Jednou po jízdě a podruhé až druhý den zhasly. Technik řekl, že to souvisí se spínacím čidlem na spojce a že Kia posílala dopisy na tzv. svolávačku u Sportage rv.2011 na výměnu tohoto čidla. Já jsem dopis nedostal. Máte nějakou zkušenost s touto svolávačkou? Byl jste někdo informován dopisem?
Dík za Vaši reakci.
lubos761
laban píše:lubos761 píše:Ahoj Sporťáci:
Dnes jsem dával auto na pravidelnou, 3. roční prohlídku. Do závad jsem uvedl, že se mě rozsvítily 2x po sobě kontrolky asistentu sjezdu z kopce a ESP. Jednou po jízdě a podruhé až druhý den zhasly. Technik řekl, že to souvisí se spínacím čidlem na spojce a že Kia posílala dopisy na tzv. svolávačku u Sportage rv.2011 na výměnu tohoto čidla. Já jsem dopis nedostal. Máte nějakou zkušenost s touto svolávačkou? Byl jste někdo informován dopisem?
Dík za Vaši reakci.
lubos761
Mě došel před 2-3 týdny dopis na tuto akci od KMCZ. Píše se tam že to zabere cca 20min práce.
Jsem objednán na příští týden na výměnu
KIASTORM píše:Caute,mne pukalo riadenie,ked som vytocil volant do max lavej polohy. Uznali to ako vadny "snek"? menili riadenie. To bolo pred vyse dvoma rokmi. Pukalo to vtedy,ked som vytocil volant na max a pustil,vtedy to luplo. Tak neviem ci to mate to iste.
Rrado píše:Tak to je pomerne čerstvé. Ako sa tá "únava" prejavuje v praxi? Ja mám totiž od jesene taký problém, že sa mi tak raz za dva-tri týždne ozve zo zadnej nápravy silné buchnutie. Prejavuje sa ale iba pri prejazde špecifického typu nerovností (napr. zvlnený terén diagonálne, keď skrátka náprava pracuje) aj v úplne malej rýchlosti. Ako keby skrátka niečo pri práci nápravy na moment zatuhlo a náhle sa uvoľnilo.
Ale neviem to spoľahlivo dosiahnuť na nejakom mieste, vyskytuje sa to sporadicky, takže to neviem ani ukázať servisákom. Keď som začiatkom februára riešil v servise garančnú výmenu parkovacieho senzora (odišiel druhý krát za posledný rok) tak som im to spomenul, povedali že to vizuálne skontrolujú ale že pokiaľ sa to nezhoršuje, neriešiť. Takže to neriešim. O zvolávačke mi v servise nič nespomínali. Garančku mám vzhľadom na km až o rok.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé