Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Koukal jsem na pokoje v Buku jen dvou(5x) a třílůžkové(5x), popis uspořádaní lůžek jsem neobjevil,social většinou solo, anebo spol. pro dva pokoje (5 lidí) tak, babo raď pro mne jedno, ale co pro ty co chtějí solo, nebo máte rodinu ,
Pepo opač i tu vzdálenou variantu.....
, třeba na setkání s ubytováním na Kamzíku, jsme rovněž najeli víc km za prohlídkami, hlavně co nám připraví a relace...
No bud oslovim Buky s tim ze budete nekdo muset s nekym spat, coz uz dnes neni nic nenormalniho a nebo pujdeme dal a najdeme neco jineho. Situace v regionu zacina byt celkem zajimava, jeste v zadnem kraji jsem se s necim podobnym nesetkal.
http://www.ostas.adrspach.cz/index.php Zkusil bych tu vyhlídku janovičky předloni jsem tam byl na dovolené ve vedlejším penzionu zámeček a byl jsem spokojený.
Pepo Zámeček je pěkný,ale trochu dražší .( Petře wifi je dobrá v restauraci a na terase ale na pokoji žádná sláva) zkus dyžtak tu vyhlídku eventuálně při větším počtu lidí by se mohly obsadit oba penziony jsou od sebe tak 50metrů
Vzhledem k tomu, že tato ubytovací zařízení jsou v "zimním středisku" a zima byla taková, jaká byla, tak sáhnou po jakémkoliv zlepšení ekonomické bilance
děkuji za informaci. Prosím o rezervace pokojů do konce února, nejpozději však do poloviny března. Rezervace je závazná uhrazením poplatku 30% z ceny pokoje a i v případě storna je nevratná. Rezervace na květen již probíhají,proto je třeba co nejdříve pokoje zajistit . Děkuji za pochopení přeji Vám krásný nejen tento den Netíková I.
A co ta Diana? Kapacita na zamecku je zatim dostacujici dle poctu prihlasenych takze rezervujte ryhle a nezapomente uvadet do poznamek KIA CLUB dekuji.