No dobre chlapci..
Mne len vraveli ze tie slabe od vyroby treba dat dole co mi bolo trosku divne.. Cize logicky ked je to original okno take "dymove" tak ani nie je co davat dole..
Tiez mi vraveli ze je mozne dat si na predne okna ale len nejake slabe.. Ale ono to je tak ze jeden povedal a vymyslel furik a zistil ze ho musi tlacit...
KAzdopadne minimalne na celne sklo by som si to rad dal lebo poznam osobne viacerych chalanov co to maju a tiez vraveli ze zatial s tym nemali problem..
A dalsia vec je by ma to zaujimalo ked uz by som si to dal ako to bude potom na STK.. Ci nebudu problemy alebo to nebudem musiet zlupovat..
Lebo boli sme pred nedavnom s rodicovskou kiou na STK a emisnu a mali sme na celnom skle nalepene loga Kia ceed (3M) a muselo to ist dole lebo ze vraj sa nebudu s nami ani bavit..
Takze nerad by som potom to iste robil aj s foliou na celnom skle..
Ono urcite vela veci sa da urobit aj legalne ale na vsetko treba papiere a kopu casu vybavovaciek + za vsetko moze nasa slavna slovenska birokracia..
Skoda ze to nemame take ako napriklad v statoch.. Tam ti na auto mozu nasadit hoc aj tryskovy motor a nic ti k tomu netreba..
Pravda je ale taka ze potom by si tu kazdy robil co chce...