Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Petře nemáš nějaké info ohledně S5 mini Někdy v srpnu či září bych chtěl nový mobil a ten můj dát dceři místo starého Wildfire S. A jelikož mám nějaký kredit u O2, tak budu kupovat mobil u nich. O víkendu jsem měl v ruce S4 mini a dobrý, ale již ho jen doprodávají. Když jsem koukal na konkurenci http://www.o2.cz/osobni/telefony-a-zari ... eMax=13000 tak by se mi líbil Xperia Z1 Compact, ale štvalo by mne neustále vyndavat gumovou krytku konektoru při dobíjení Nejde mi přímo o voděodolnost (IP 58) a focení pod vodu. Počítám, že by nový S5 mini mohl být v obdobné cenové hladině co je ta Z1 Compact. Už jsem si našel i technické informace http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_mini-6252.php jen nevím kdy by mohl přijít na náš trh Je sice taky voděodolný (IP 67) ale neměl by mít gumovou krytku konektoru
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
Petre dekuji za info, prazdniny utecou jako voda, tak si hezky pockam na zari, to jiz snad bude i v nabidce O2. Jen doufam, ze nenapali nejakou nesmyslne vysokou cenu.
Telefon byl včera představen, ale ta cena. V odkazu sice píší doporučenou 12 tis., ale Sam Mobile ji odhadoval na 650 $, což je ještě o tisíc více. Za ty prachy máš G2, která je výbavou úplně někde jinde.
Včera na web unikly specifikace nástupce Motoroly Moto X. Moto X+1 Displej: 5,2″ Full HD Procesor: Snapdragon 800 RAM: 2GB Paměť: 32GB + slot na kartu (až 128GB) Fotoaparát: 5Mpx/12Mpx Baterie: 2900 mAh OS: Android 4.4.4
Jak jsem psal potřebuji telefon od O2 kvůli kreditu. G2 tam nenabízejí a určitě bych chtěl telefon s paměťovou kartou, kterou dle technických informací G2 nemá Tím vypadávají z mého výběru i telefony HTC Až bude S5 mini v nabídce O2, tak proběhne závěrečný výběr a určitě se na tebe Petře obrátím o odborný názor
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
OK. Já neříkám, že sis vybral špatný telefon, ale dle mého názoru je cena značně přemrštěná.To samé platí o HTC mini. Sony alespoň u mini verzí neosekalo výbavu, jen zmenšilo displej a už se chystá Z3 mini. Pokud bereš telefon u operátora, oficiální cena zase není tak důležitá, jsou tam různé slevy a bonusy, to chápu.
Pavle, G2 mini paměťovku má a je i v nabídce O2, ale je z těch telefonů nejhorší Petr mi nabízel LG G2 a ta ji dle technických informací nemá http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx V nabídce O2 HTC One mini2 neni, jen zřejmě předchozí verze One mini a ta paměťovku taky nemá. Zřejmě HTC vyslyšelo nářek uživatelů a zase slot pro microSD kartu budou do telefonů dávat
Specifikace: Procesor: Tegra 4 se čtyřjádrovým Cortex-A15 CPU a GeForce GPU se 72 jádry Displej: 7” HD IPS LCD displej (1280 x 800) RAM: 1GB Úložiště: 16GB s microSD slotem až 32GB Fotoaparát: 5Mpx HDR camera a přední VGA webcam Zvuk: přední “HD Audio” stereo reproduktory s jedinečným bass-reflex portem Stylus: dva různé hroty pro přirozené psaní a široké tahy Příslušenství: Micro HDMI Konektivita: Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.0 LE, GPS, 9-axis motion with gyro, accelerometer, compass OS: Android 4.2.2 Baterie: 4 100 mAh