| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Venousek, nevím jestli není lepší servisovat po celou dobu tam kde, by měli vědět o
 Venousek, nevím jestli není lepší servisovat po celou dobu tam kde, by měli vědět o  trochu víc jak neznačkovém servisu, já třeba navštevoval servis po celou dobu, mohl jsem používat i svoje díly a náplně, ale využíval jsem to jen občas
 trochu víc jak neznačkovém servisu, já třeba navštevoval servis po celou dobu, mohl jsem používat i svoje díly a náplně, ale využíval jsem to jen občas  ,
 , (příklad víkend, vypeklo mne auto, je to na servis, zavolal jsem majiteli, do dvou hodin přivezeno náhradní a moje vzal do servisu, rovněž pro_cee´d jestli po havárce, anebo u obou technických závad, když kluci jeli pro auto, vezli mi hned náhradní, co se týkalo oprav, anebo jednání s pojišťovnou, jen jsem elektronickými prostředky poslal plné moci, kopie TP atd.., ostatní dělal vše můj servis a o stavu mne informoval
 (příklad víkend, vypeklo mne auto, je to na servis, zavolal jsem majiteli, do dvou hodin přivezeno náhradní a moje vzal do servisu, rovněž pro_cee´d jestli po havárce, anebo u obou technických závad, když kluci jeli pro auto, vezli mi hned náhradní, co se týkalo oprav, anebo jednání s pojišťovnou, jen jsem elektronickými prostředky poslal plné moci, kopie TP atd.., ostatní dělal vše můj servis a o stavu mne informoval 

Vím, že záruka padne, ale dále bude určitě platit na lak a na prorezivění, to snad nemá s motorem nic společného. Kdybych to hnal do extrému, tak by mi ani neměla padnout záruka na celé auto, když budu servisivat u jiné značky s originál předepsanými díly, ale to už by bylo asi na dlouhé lokte. Podle mě se skryté výrobní vady již projevily a vím o nich. Další už jsou málo pravděpodobné po 4ech letech provozu.
 Vím, že záruka padne, ale dále bude určitě platit na lak a na prorezivění, to snad nemá s motorem nic společného. Kdybych to hnal do extrému, tak by mi ani neměla padnout záruka na celé auto, když budu servisivat u jiné značky s originál předepsanými díly, ale to už by bylo asi na dlouhé lokte. Podle mě se skryté výrobní vady již projevily a vím o nich. Další už jsou málo pravděpodobné po 4ech letech provozu.

Ten ostrekovač zadného skla mi vymenili v záruke podľa TSB KCE10-91-C350-YN. Najskôr tvrdili že to nepadá pod záruku ale potom po predložení TSB to uznali.
 Ten ostrekovač zadného skla mi vymenili v záruke podľa TSB KCE10-91-C350-YN. Najskôr tvrdili že to nepadá pod záruku ale potom po predložení TSB to uznali.

Dnes 4 garančná prehliadka v AutoMarkeTrenčín:
 Dnes 4 garančná prehliadka v AutoMarkeTrenčín:

olej 78€ s DPH za 3,3l
 olej 78€ s DPH za 3,3l  je predrazeny ako u vacsiny servisov tam sa da usetrit aj 50€ ak si kupis sam olej a ak by s tym nesuhlasili kaslem na nich idem inde.a tie sviecky by som chcel vidiet preco ich menili teda v akom stave boli lebo moj nazor je ze ich vobec nemenia iba fakturuju.
  je predrazeny ako u vacsiny servisov tam sa da usetrit aj 50€ ak si kupis sam olej a ak by s tym nesuhlasili kaslem na nich idem inde.a tie sviecky by som chcel vidiet preco ich menili teda v akom stave boli lebo moj nazor je ze ich vobec nemenia iba fakturuju. 

u Vengy předepisuje výměnu svíček po 2 letech nebo určitém počtu km (tuším kolem 40 tis.), takže jestli uplynuly 2 roky, tak to asi měli vyměnit a nebude to nějaký nápad servisu, jak vytřískat něco navíc. Sice nechápu, proč po dvou letech výměna svíček (u starého auta jsem to měl jen podle km), ale to už je jiná věc...
 u Vengy předepisuje výměnu svíček po 2 letech nebo určitém počtu km (tuším kolem 40 tis.), takže jestli uplynuly 2 roky, tak to asi měli vyměnit a nebude to nějaký nápad servisu, jak vytřískat něco navíc. Sice nechápu, proč po dvou letech výměna svíček (u starého auta jsem to měl jen podle km), ale to už je jiná věc...

a výmenu sviečok mohli presunúť na 3. garančku, u teba by to bolo cca 39000 km, tak akurát
  a výmenu sviečok mohli presunúť na 3. garančku, u teba by to bolo cca 39000 km, tak akurát   / SOUL má výmenu na 3. garančke alebo po 45OOOkm /
  / SOUL má výmenu na 3. garančke alebo po 45OOOkm /

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé