Octavia mala viacej druhov - stupňov kvality remeňa, bolo to označené veľkým písmenom. Bežný remeň mal výmenu po 80000km, dal sa kúpiť aj remeň ktorý sa menil po 120000km
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Já si myslím,že je to garantované od výrobce a pravidelný servis..Na auto je záruka, tak bych jim tam ten řemen nechal.At si poradí.. Jiná situace by určitě byla po záruce..
Zatím jsem se nesetkal s někým, komu by rozvodový řemen nevydržel kilometry udávané výrobcem auta Ale je fakt, že všichni ty intervaly obecně zkracují o zhruba 5tkm ...... Zato vím o "šetřílkovi", kterého nedodržení výměny (přetáhl o necelých 10tkm) stálo něco kolem 30 000,-kč: hlava, ventily, vačky,....
retěz se většinou začíná řešit s nájezdem 200t a více a to většinou postačí vyměnit napínáky. Ovšem nic není nesmrtelné a je i možná výměna řetězu. Má již někdo nájezd větší jak 200t km s 1,4 a 1,6?
Dobry den nieco som uz tu an foru o rozvodoch nasiel ale chcem sa uistit mame kiu sw diesel a chcem sa spytat kedy tam terba menit rozvody ma nabehanych 140 tisic km a zatial sa tam nic nemenilo .Tak sa chcem ujistit ci tam je retaz aleb je tam remen a terba to urgentne vymenit viete mi niekto poradit budem rad PS: niesom velmi zdatny co sa tyka opravy aut tak budem naozaj rad ked mi niekto poradite
Naštěstí to vypadá že Kia rozvody neošidila a dá se na řetěz spolehnout. Jak dokazuje aféra "DAS AUTO" dokáže být i rozvodový řetěz zdrojem problémů. Zničených motorů z důvodu potkání mají na seznamu tolik že ho můžou vydat knižně. Bohužel ne vždy se k fatální závadě motoru, která většinou nastane po dvouleté záruce, postaví zodpovědně. Kamarádovi odešel motor i ve slavném Golfu GTI. Pár měsíců po záruce, škoda 130 tis. Kč. Naštěstí dostal kompletně celý motor v rámci kulance. U Kie se snad objevilo několik málo případů s přeskočením rozvodů u 1.4, ale tam to prý bylo zaviněno špatným olejem a tím špatnou funkcí napínáku řetězu.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Ahojte. mam ceed 2007, 1,6crdi, 85kW, okolo 187 000 km. viem že motor má reťaz a tá je bezúdržbová, ale predsa na motore z boku vidím gumený remeň-rozvod. ten sa nemení? vdaka sa odpoveď.
ak myslis klinovy remen pre pohon alternatora a kopresoru klimatizacie tak ano ten sa meni ked sa opotrebuje alebo zacne piskat(otoc ho a skontroluj ci ma praskliny)
ano, myslim asi ten. vsak iny tam asi nieje. dakujem, pozriem nan, ale myslim, ze vymena mu neuskodi, nakolko urcite ma uz za sebou 90tis. km. predpokladalm, ze jeho vymena nebude nejak draha vec.
Ahoj přečetl jsem vlákno a jestli se nemýlím, pak když mám motor 1,6 benzín (92,7kw) rv. 2008 je to tedy třídveřová Kia Pro_ceed, tak bych měl mít také řetěz.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)