Už mne znáš dost dlouho
P50115-160618.jpg
,(pes je zakopán, že telefon podporuje 850MHz , ale u nás jede 800MHz)

ale něco i pro ostatní, já už to rozdejchal

toto jsou asi naše sítě Plánujete nákup telefonu a rádi byste využili výhod stále se rozrůstající sítě LTE? Většina nových smartphonů se touto podporou pyšní, ale bohužel, ne všechny se připojí i k sítím LTE našich operátorů. Jak to tedy zjistíme?
Nejdříve musíte dohledat čísla pásem (bands), která vybraný přístroj podporuje.
Nás zajímají pouze FDD LTE pásma číslo 1, 3, 7, 8 a 20 , na kterých se v ČR LTE šíří.
Pásmo 1 (2100 MHz) – Nyní na něm běží 3G, ale Vodafone má v plánu během prosince spustit LTE v městech Kladno, Slaný a Olomouc. Do konce léta 2015 se přidají další města, kde je v současnosti 3G internet. V budoucnu to mají v plánu i zbývající operátoři.
Pásmo 3 (1800 MHz) – pásmo určené pro města s vysokými datovými nároky (Brno, Praha, K. Vary…)
Pásmo 7 (2600 MHz) - vzešlo z aukce, prozatím se na něm nic nevysílá
Pásmo 8 (900 Mhz) - Vodafone ho používá k pokrytí svým turbo internetem mimo velká města. Mapa pokrytí, včetně vyhledávání dle obcí je dostupná zde.
Pásmo 20 (800 MHz) - vzešlo z uvolněných frekvencí po přechodu na digitální vysílání a bylo součástí nedávné aukce, pokrývá většinu území
Pokud vaše zařízení podporuje všechna zmíněná pásma, tak máte vyhráno. V případě, že jste našli shodu jen u některých pásem, nemusíte smutnit. Podívejte se na mapu pokrytí ČTU, kde si vyberete svého operátora a frekvenci, kterou váš smartphone podporuje a lehce zjistíte, zda se připojíte i ve svém okolí. Jestliže chcete zjistit pokrytí v konkrétní obci, klikněte nad mapkou na záložku pokrytí okresů, kde si zvolíte okres, operátora, frekvenci a následně obec. Zde se nám zobrazí procentuální stav pokrytí daného místa. a pro

víc v odkazu

jsem skopíroval
http://gizchina.cz/2014/11/30/pojede-mi ... k-zjistim/

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.