Předváděcí málo ojeté vozy jsou dost oblíbené, jako výhodná koupě, která má ale jedno velké mínus. To auto dostávalo pěkně zabrat v době, kdy se mělo opatrně zajíždět...
Já jsem taky naivně uvažoval o koupi něčeho takového, dokonce jsem měl i přes známého kontakt na šéfa prodeje v jednom dealerství Mazdy, který mi dal nestandardní slevu na novou Mazdu 3. Navíc mi k tomu mohl i zařídit velmi nestandardní věc, že auto dle mých požadavků koupí na autosalón jako předváděčku, zkrátí mu dokonce dobu předvádění jen na půl roku (což musel dodržet vůči dovozci), abych nemusel čekat, ale řekl mi, že on by si nikdy předváděčku pro sebe nekoupil. Že sice pro mě by ho koupil na jaře a prodal mi to na podzim, takže to by ještě šlo (předváděčku jezdící přes zimu považuje za naprostou katastrofu

), navíc že by mi ho ohlídal, ale když prostě vidí, jak s tím ty lidi jezdí, navíc to někteří chtějí pochopitelně vyzkoušet, další na to nejsou zvyklí a mají potíže, chcípá jim to atd. Prostě auto trpí, místo aby se zajíždělo. Takže ta sleva, která je na předváděčky, rozhodně není zadarmo a spíš je dost malá. To už radši rok dva starý vůz po nějakém normálním prvním majiteli...
Usoudil jsem, že má pravdu a předváděčky vyřadil z rozhodování. ... a nakonec jsem stejně skončil u Ceeda. Mazda byla super auto, o něco víc se mi líbil vnější design i jízdní vlastnosti, ale praktičnost je oproti Ceedovi někde úplně jinde (málo místa vzadu i v kufru,chybějící odkládací plochy - např nejsou ve dveřích,chudší výbava, malá záruka, i přes slevu vyšší cena - kvůli výkonu připadal do úvahy jen dvoulitr, náklady na servisní prohlídky atd.)
... jestli s tím jezdil jen nějaký zaměstnanec importéra, tak i když se služebním autem se taky nikdo obvykle moc nemazlí, asi by to mohlo být lepší a pokud je na to ještě 6 let záruka, tak by se nad tím dalo určitě uvažovat... Ale jak píšou kolegové, záleží hodně na cenovém rozdílu oproti novému a při porovnání cen je třeba počítat i s tím, že auto už je rok staré, což by se mělo na ceně patřičně odrazit...