Ahoj. Dnes som zistil,ze mi dako strajkuju LED-ky pre denne svietenie na strane vodica.Asi tak,ked sa po nastartovani rozsvietia,obe strany svietia rovnako,ale pri zapnuti svetiel na strane spolujazdca svietia slabsie,co je normalne,ale na vodicovej strane svietia silno,dokonca obcas blikaju a svietia silnejsie a slabsie...Stretol sa s tym niekto?Zly kontakt?KIA ceed 1,6 GDI, r.v.2013
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak tak, reklamace. Tento problém jsem už kdysi viděl na YT: https://www.youtube.com/watch?v=afiJaw_dgs4. Doufám, že se to časem nezačne projevovat na všech nových Ceedech.
Rastislav Kubacek píše:Ked o tom vedia,ze je to zle...niektore automobilky to robia.
Su ovela zavaznejsie seriove chyby na ktore automobilky zvysoka kaslu kym sa nestane nieco masove a pritom vedia ze ohrozuju zivoty ba dokonca aj zomieraju ludia kvoli takymto chybam tak sa vobec necudujem ze sa neriesi zvolavacka kvoli LED-ke vo svetle ked napr nebola ani zvolavacka kvoli ABS softu co uz je dost zavazna chyba a tiez o nej vedia
Dobrý deň, začalo mi blbnúť pravé predné LED denné svietenie na KIA ceed ročník 2013. raz svieti, raz nesvieti. Neviem, či to mohlo byť po návšteve bezdotykovej autoumyvárne alebo niečím iným. neviete poradiť, na ktorý detail, poistku, spojovaciu zásuvku káblov sa mám zamerať. Alebo rovno navštíviť servis?
Naposledy upravil Beda dne 19.04.2015 21:02, celkově upraveno 1
Důvod:Slouceno s existujicim tematem.
Potvrdzujem, dnes som bol v servise KIA, bez problémov mi ho vymenia, keď im príde zo skladu. Podmienkou sú záručné prehliadky, tak sa vyjadril prijímací technik.