Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Papir od nich, ze ti vykon zbysili o xx kW je na nic, jelikoz tam napisou udaje, ktere se jim hodi Idealni je nezavisle mereni pred a po chipu. Jinak i neupravene motory obvykle maji vyssi vykon, nez je uvadi vyrobce. A ani mereni na brzde nemusi byt"presne", zalezi to i na nastaveni koeficientu pri mereni. Nejpresnejsi mereni vykonu je na stolici, kdy ti vyndaji motor, to pouzivaji v motorsportu pri ladeni motoru ... ale to by jsi se nedoplatil
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 16.888 km ... Kanec klubu
S tou spotřebou, jak píšeš, je to taky s otazníkem a moc bych na takové porovnání nespoléhal... Chtěl jsem minulý týden přezout a při té příležitosti provést přímé porovnání jaký vliv mají na spotřebu moje letní vs. zimní pneu. Nakonec jsem díky počasí nepřezul, ale měření jsem stejně provedl. Proběhlo to na stejné 160 km trati za stejných podmínek tj. počasí i venkovní teplota cca stejná, provoz volný, snažil jsem se jet stejnou rychlostí i stylem a přesto mi první den PP ukázal 6,7 a druhý den 7,1. Nedokážu říci, zda to proměřil PP nebo opravdu byla reálná spotřeba tak odlišná, ale plyne mi z toho, že takto to neporovnám a můžu vyjít jen z dlouhodobého sledování...
Vyhodene penize von oknom.Na meranie ist po cipovani su dalsie vyhodene peniaze von oknom.Kde ti to robili??oni akoze nemaju brzdu??v BA je Profituning co su fakt machri a ty ti daju auto na brzdu aj pred aj po cipovani.Dufam ze ti to necipovali cez laptop niekde na parkovisku
Škoda 1000MB, Škoda120L, Peugeot 605 2,0 TD, Hyundai Getz 1,1 3D, Kia cee'd SW 1.4 Comfort+(2010) Každou jízdu si už 9 let užívám je to bůh na tři písmena Tohle nepotřebuje ani komentář http://www.youtube.com/watch?v=N8eCcSFcukA