Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
V Presove som to absolvoval tiez den po vas v Mi.. Povozil som sa na novom sorente kt bolo neopisatelne. Prehliadka bola tiez ok.. ved to bolo len take akoze ale isiel som na nu len koli stieracom kt menili zadarmo a chcel som usetrit 30e za nove ale ostal som zaskoceny lebo nakoniec som ich nedostal pricom odpoved bola ze uz na moj model nemaju lebo vsetky sa rozdali v Mi a dealer im doviezol uz len tie kt ostali.. Boli to tusim na tie novsie terajsie modely.. Takze trosku sklamanie ..
C’eed Facelift 2010, EX, Black Pearl, Full výbava + koža, 1.6 CRDi 123tis. km, 17" Alu Dezent RI Dark + 225/45 Pirelli P7 Cinturato 5.5 - 6l / 100km
Tu to bolo fakt super, strašne príjemný boli, ochotný, hneď sa človeku venovali a gumky dofúkali, kontakty na baterke poprestrekovali, čo šlo prečistili sprejom, zmerali baterku, diagnostika, opticky prezreli auto, povinnu výbavu skontrolovali, lekarničku a podobne a upozornili kedy konči. Spokojnosť