Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Mezi seznamem vyrobcu od kterych jsou pouzity dily do Cee'da figuruje jak Bosch tak TRW, oba brzdove desticky delaji, ale jestli jsou tam jejich vyrobky to nevim.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Co sa tyka dosticiek kotucov ak menit tak by som daval jednoznacne ATE pripadne BOSH.. kvalita ... tieto brzdove systemy ma tusim vacsina automobiliek... akurat " cez den sa vyraba a tlaci logo ATE / BOSCH , a vecer tlaci logo znacky danej automobilky "
KIA CEE'D 1,6 GDi SLOVAKIAX.EDITION -Dark gun metal
naozaj? ferodo mam, 35000 km a kotuce drzia, dosky ICER a brzdim, rovnako ako od vyroby povodna zostava vydrzala 70000 km a tato by sa mala dozit rovnako... a ziadne piskanie
V mynulosti som mal viacero dosiek Ferodo na roznych znackach kotucov no vzdy piskali, sice kotuce nijako neposkodili ale piskali.Ono tazko povedat ktora znacka je fakt dobra lebo dnes to neni len o znacke ale hlavne kto co vsetko vypusti na trh.Mal som aj Bosch kotuce ktore nevydrzali ani 20tkm ale aj ATE co trasli od vyrobi a to iste aj s Brembo ze trasli od vyroby a pritom neboli prebrzdene no stretol som sa aj s presnym opakom u tychto znaciek.Podla mna je to o tom na aku varku narazis alebo tu u nas obcas zabludi varka pre Nemecko
Ja som nahodil dosticky Brembo na povodne kotuce dopredu a po zhruba 50 km vsetko pekne sadlo a nic nepiska neskace a pekne brzdia. Ako dlho vydrzia zatial neviem...
Kia CEED SW 1,6 CRDI 85kW 2009, najazdene 245000 km Kia Sportage NQ5 1,6 1.6 T-GDI benzin, 2024 MY25
Vyměnil jsem na přední i zadní nápravě kotouče i desky Meyle na doporučení mechanika a nemám žádný problém s přirezáváním ani pískáním brzd a brzdy fungují výtečně.Zadní jsem měnil v 90.tisísích a přední ve 105.tisících.teď mám 117000.