Pár fotek z pondělního řádění na Masarykově okruhu. Bohužel bratr není zrovna profi fotograf, tak většina fotek je rozmazaných

Bohužel video z okruhu nemám, což mě asi štve nejvíce.
https://onedrive.live.com/?cid=18276d54 ... 06hzRyErgcCo se týče samotného auta, tak okruh zvládlo lépe, než jsem čekal. Brzdový pedál jsem sice produpl na podlahu už ve třetím kole, ale to jsem tak nějak od těch brzd čekat. Stabilizace byla opravdu dost otravná, na okreskách mi nikdy moc nevadila, ale tady auto dost brzdila. Ale samotné auto bylo na limitu stále krásně čitelné, po ubrání plynu nešel zadek hned do smyku, ale krásně držel. Bohužel na výjezdech byla znát absence samosforu a auto při plném plynu se začlo tlačit ven, takže se muselo lehce ubrat. Nejvíce to bylo znát, když jsem se zavěsil za Megane RS. Na výjezdech jsem na něj prostě neměl. Ale zvládl jsem Octavii RS druhé generace, Mini Cooper S, BMW Z4....
Asi nejvíce to odnesly pneumatiky, dokonce se utrhla i část dezénu, což je vidět i na té poslední fotce. Brzdy ale kupodivu po vychladnutí zase fungují tak nějak normálně. Nejvíce mě překvapilo, že kotouče nejsou zvlněné.