Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Prvy dojem - nic moc. Ako tu uz niekto povedal, z kazdeho auto nieco, a zlátame to dohromady, hadam z toho nieco bude. Som zvedavy na ine farby ako to vyznie. Je pravda, ze Sportage 3 je stary design, ale stale ma co povedat aj dnes. Niektore auta nehovoria nic ani ked sa este nevyrabaju.
...úplne súhlasím s Ljukom...absolútne vyzretejšia ...aj keď terajšia má jemne nadčasový dizajn vadí mi viditeľne jednoduchší a starší interiér. Aj keď predok tejto novej sa mi páči a podľa mňa bude naživo krajší ako na fotkách trocha mi vadí tá podobnosť spredu s Porsche Macan... Mohli navrhnúť originálnejší dizajn predku...
Isté je už teraz to, že nová Sportage bude dizajnovo tuctový kus, akých je podobných viacero už teraz v ponuke. Na súčasný typ, ktorý bol v čase vzniku dizajnovou bombou,zrejme mať nebude. Ale ak odstránia muchy súčasného typu, možno bude aj úspešná.
Pomalu si na ten design začínám zvykat. Ještě pár fotek a začne se mi snad i líbit Záleží i jak bude vypadat v nějakém nižším stupni výbavy. Každopádně bych ji už chtěl vidět i naživo.