slava píše:Chtěl jsem jen poprosit, trochu(víc)zvýraznit v kalendáři den.Přece jenom my, starší ročníky........ Pěkné nohy a ******a********vidím dobře, ale to datum je takové trochu....hmm....nevýrazné
.
Beda píše:slava píše:Chtěl jsem jen poprosit, trochu(víc)zvýraznit v kalendáři den.Přece jenom my, starší ročníky........ Pěkné nohy a ******a********vidím dobře, ale to datum je takové trochu....hmm....nevýrazné
.
Zmeneno, vic uz to zvyraznit nejde, teda doufam, ze se jednalo o ten mini kalendar na portalu a ne ten velkej z horniho menu
mbiron píše:DOTAZ
Do nedavna mi slo kliknutim do pole skocit na posledni zpravy, ted to nejde, neco se snad zmenilo?
Marek_Km píše:mbiron píše:DOTAZ
Do nedavna mi slo kliknutim do pole skocit na posledni zpravy, ted to nejde, neco se snad zmenilo?
V jiném tématu Beda psal, že ten mód zrušil, škoda, já toho taky využíval, co se dá dělat.
titanus píše:toto je hlavny problem...par ludi chce nieco zmenit...Beda vyhovie a zmeni...a dalsim ludom ked zistia o co islo to zacne vadit...tak si vyberme...myslim ze kompromis v tejto situacii je ze by sa klikalo na nazov temy ktorá by priamo hodila na poslednu stranku...co vy nato??
titanus píše:toto je hlavny problem...par ludi chce nieco zmenit...Beda vyhovie a zmeni...a dalsim ludom ked zistia o co islo to zacne vadit...tak si vyberme...myslim ze kompromis v tejto situacii je ze by sa klikalo na nazov temy ktorá by priamo hodila na poslednu stranku...co vy nato??
Zpět na Sekce fóra / Forum section
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé