Včera jsem procházel ty nové kousky, text a i videa a občas jsem juknul i na videa dalších recenzí, hlavně jsem byl na světu androida, tam jsem rozuměl u ostatních jen text (cifry a jednotky ) a obrázky jinak si počtu i o ne super známých firmách, ale třeba i u nás méně známých jaka tento kousek http://androidmarket.cz/android/gionee- ... omwc-2016/
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Podivej se na vystupni udaje obou nabijecek a porovnej si je (bude tam treba 5V 1A a nebo 5V 0,5A apod.).
Edit: sorry za mistifkaci, slo samozrejme o jine napeti, moje nabijecka na tablet dava 9V a mobil chce jen 5V, nejak jsem nedokoncil myslenku a napsal nesmysl s proudem
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Určitě ano. Originál nabíječka NVIDIA Shield Tablet K 1 má 5V/2.1A. Sony Z3 compact jsem nenašel, ale běžně mají nabíječky starších mobilů 5V/1A a novějších, které podporují rychlonabíjení 5V/2A. Údaj 2.1A je jen MAXIMÁLNÍ proud, který ten zdroj dokáže dodat. Samotné nabíjení si řídí mobil, má na to patřičnou elektroniku. USB v PC má 5V/0.5A a také mi hned mobil hlásí, že nabíjení bude trvat dlouho.
Telefon by si měl z nabíječky vzít jen tolik proudu, kolik potřebuje a pro jaký byl navržen. Proud udávaný na nabíječce je maximální výstupní proud, tedy ne nabíjecí. Někteří lidé si tak mylně myslí, že když použijí více ampérovou nabíječku, nabijí mobil rychleji. Pokud je zachováno výstupní napětí, neměl by být problém použít i jinou nabíječku.
Zdravím, mám v autě malý problém s novým telefonem (Honor 5X-duál), po spárování s rádiem a navigací mi jde volat jen ze simky ze slotu 1 , tam musím mít kvůli velikosti (micro sim) simku služební, ve slotu 2 (nano sim) mám soukr. od Vodafonu. V telefonu jsem prošel všechna možná nastavení včetně " výchozí hovory karta 2 " ale přesto volání z auta odchází ze slotu karty 1. Ze seznamu rozbaleného na displayi navigace to poznat nejde a nabídka volby simky pro volání v autě není, to jde jen v mobilu. Zkusíte mi někdo poradit ? Třeba je to tak natvrdo nastavené a změnit to ani nejde ale alespoň bych byl klidnější a už se tím dál nezabýval ...
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Asi ti nezbude nic jiného než přehodit SIMky. Já mám dual SIM telefon od ASUSu a v nastavení SIM mám možnost upřednostňovaná karta pro hlasový hovor, tedy to samé co ty, jenže navíc tam mám ještě další možnost a to nastavení upřednostňované karty pro volání Bluetooth, kde si vyberu SIM pro HF v autě.
No já právě bohužel tu možnost přehodit SIMky nemám kvůli velikosti slotů, ta služební je pevně daná a to micro sim čiliže jedině do slotu 1. Ještě pořádně prolezu telefon zdali nenajdu někde tu možnost nastavení upřednostňované karty pro volání Bluetooth, to by mi moc pomohlo ... Díky moc za reakci
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Přehození se vyřešit dá... Nano na mikro adaptérem a ta mikro, pokud není vylomitelná, by měla jít v nejhorším vystřihnout - kleštičky by na to měli mít a být schopni to jimi vytřihnout v každé trochu odbornější prodejně. Ale to nic nemění na tom, že přepnout to nějak v nastavení by bylo lepší
Jedno, služební, nebo osobní, zajdeš se služební SIM k operátorovi od kterého je máte do prodejny a vyměníš ji na jakou potřebuješ( u O2 je to bezplatně a na počkání), ale to asi u u všech
Nevím, ale taky si myslím. Každopádně jakoukoli maličkost jsem na služebním mobilu potřeboval, na infolince se se mnou nikdo nebavil a musel to vyřešit oprávněný pracovník... Výměna SIM je vůči tomu mnohem větší zásah
K těm adaptérům. Já si kdysi kupoval takovýto: http://www.ebay.com/itm/Nano-SIM-Card-t ... SwhkRWgf-F a spokojenost. Měl jsem předtím ještě jiný adaptér (cca něco takového: http://www.jhmobil.cz/micro-sim-adapter.html) koupený v prodejně v ČR za 50 Kč. Ale ta první verze má pevná záda a SIM v tom líp drží. Já potřeboval občas přehazovat jednu SIM mezi dvěma mobily které měly každý jinak velký slot. V té druhé verzi tam SIM tak moc nedržela, takže líp posloužila ta první verze. Ale na to, abys to tam jednou dal a nechal být byly dobré obě
U tohoto telefonu SIM nepřehodíte. Jeden šuplík je na microSIM, tam by redukce pomohla, ale druhý šuplík je na kartu a nanoSIM. Tam microSIM nenacpete. Pokud jsem to pochopil, služební karta je nano a musí tak zůstat. Edit: Špatně jsem to četl, je to obráceně. Mně u 02 služební micro za nano vyměnili a nebyl jsem oprávněná osoba. Potřeboval jsem nano do iPhonu pro Jarku. V O2 mi řekli, že toto je jediná změna, kterou mi mohou udělat, stačilo znát IČO.