t0x!n píše:presne tak, info je tu akorat, jinak prave od mv12 jsem porovnaval zasterky, protoze jsem se rozhodoval mezi "prodlouzenyma" a normalnima, v servisu je skladem nemaji, abych se mohl podivat jak to vypada na zivo, ja je objednaval mesic po koupi auta, jelikoz jiz po mesici jsem mel odrazenej lak za zadnim levym kolem na narazniku dole (zasterka to misto pekne zakryla), tady je videt, ze kaminky pekne litaji do zadniho plastu (na i30 se mi tohle nedelo, ma ten zadek auta malinko jinej), foto muzu dodat odpo, mam vepredu "prodlouzeny" a na zadku normalni (prodlouzeny na zadku maji tendenci praskat pri couvani na patniky)
t0x!n píše:presne tak, info je tu akorat, jinak prave od mv12 jsem porovnaval zasterky, protoze jsem se rozhodoval mezi "prodlouzenyma" a normalnima, v servisu je skladem nemaji, abych se mohl podivat jak to vypada na zivo, ja je objednaval mesic po koupi auta, jelikoz jiz po mesici jsem mel odrazenej lak za zadnim levym kolem na narazniku dole (zasterka to misto pekne zakryla), tady je videt, ze kaminky pekne litaji do zadniho plastu (na i30 se mi tohle nedelo, ma ten zadek auta malinko jinej), foto muzu dodat odpo, mam vepredu "prodlouzeny" a na zadku normalni (prodlouzeny na zadku maji tendenci praskat pri couvani na patniky)
t0x!n píše:ja nevim co aspon prosim zacit cist, kdyz zadas o pomoc (par prispevku vyse)t0x!n píše:presne tak, info je tu akorat, jinak prave od mv12 jsem porovnaval zasterky, protoze jsem se rozhodoval mezi "prodlouzenyma" a normalnima, v servisu je skladem nemaji, abych se mohl podivat jak to vypada na zivo, ja je objednaval mesic po koupi auta, jelikoz jiz po mesici jsem mel odrazenej lak za zadnim levym kolem na narazniku dole (zasterka to misto pekne zakryla), tady je videt, ze kaminky pekne litaji do zadniho plastu (na i30 se mi tohle nedelo, ma ten zadek auta malinko jinej), foto muzu dodat odpo, mam vepredu "prodlouzeny" a na zadku normalni (prodlouzeny na zadku maji tendenci praskat pri couvani na patniky)
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot], Miroslav84