Že kotouče reznou když se nepoužívají, s tím jsem se smířil. Nedávno mě ale zaskočila jiná nemilá věc. 1. března mi při garančce (po 95 tkm) měnili brzdy - zadní kotouče i destičky. Jaké bylo mé zděšení když jsem po týdnu zjistil že je ne ta část kotouče kterým se brzdí, ale ten střed na kterém je přišroubované kolo rezavý jak liška. Úplně to září na dálku. Na obou stranách. Fotky jsou pořízené cca 14 dní po výměně.

Co si pamatuju, u starých kotoučů jsem si nikdy ničeho podobného nevšiml. A přední kotouče měněné na podzim jsou taky OK.

Když jsem si byl stěžovat v servisu, tak mi řekli že to je normální, že tam je originál KIA díl. Když jsem trval na tom že to rozhodně není normální, tak se se mnou pán z Autobondu prošel po parkovičti a ukázal mi že nějaké staré Clio to má taky rezavé. Tím mě teda moc nepřesvědčil. A že jestli chci, tak mi to natřou, samozřejmě na moje náklady.
Jaké s tím máte zkušenosti? Stalo se to taky někomu dalšímu? Kdybych to věděl dopředu, tak bych si ty brzdy u nich nikdy udělat nenechal, je to poprvé co jsem s KIA servisem vyloženě nespokojen.