V poho - nikdo mi nepochválil tak jsem se musel trochu politovat Odkaz dám rád, hned dneska odpo až dorazím po šichtě domů ...
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Já pořídil tohle celo-stříbrný logo, které chci nalepit pod logo cee'd, ale jak jsem viděl to logo, které má písmena samostatně, tak uvažuju, jestli neobjednám radši to.
Ajo ono je bez toho "spojeni", sakra to fakt vypada dobre, ale na prvni pohled jsem si toho ani nevsiml (ted jestli si toho vubec nekdo vsimne na aute)
meni: koukam, ze jsi taky z brna, tak jestli logo nemas nalepeny muzem dat sraz a nafotit prilozeny k mymu cervenymu jak to bude vypadat
Jinak takto na "dalku" se mi asi nejvic z tech vsech libi to Mirsovo bez "spojek", kurna, ze ja o nem nevedel driv
Ale nikdy není pozdě, vždyť to stojí pár kaček a chodí to už docela rychle, mě to přišlo za necelé dva týdny ... Jen nevím, jak dobře by to staré v případě výměny šlo dolů a co by po sobě zanechalo na laku PS: to GDi se navíc moc příjemně lepí, písmena jsou sice každé zvlášť ale drží je pohromadě polystyrenový rámeček takže se to celé nalepí vcelku a pak se ten rámeček jen lehce stáhne dolů
mv12: ja ho cetl, ale asi jsem to v tom vsem mnozstvi prehlidl nebo uz zapomnel, ono hltat komplet cely forum, tak si vse nepamatuju, postupne jsem zacal cist forum az po koupi auta, protoze jsem vedel do ceho jiz z predchazejici i30 jdu
meni: tak se musime domluvit na nejakem dnu a case
mě je to jasný, ale rýpnout jsem si musel Nelíbilo se mi totiž nic z toho, co tu ostatní ukazovali, tak jsem tehdy hledal něco, co by se nejvíc podobalo tomu originálnímu nápisu cee'd. Ale teď z té fotky na Mirseho autě mi přijde, že je to GDI stejně nějaké menší než cee'd. Uvidím na srazu
Rád předvedu ale prosím o trochu ohledu při hodnocení abych se psychicky nezhroutil jako k tomu má teď blizoučko t0x!n s tím GéTéčkem !!!
nech me jo aby toho nebylo malo, jel jsem ted do servisu na aktualizaci navigace a po ceste jsem po Brne poprve potkal stribrny GT 5dv. ach jo proc ja
Tak jinak globalne, kdo da sraz po Brne ohledne LOGA GDI budeme si pomerovat pekne "nalepky" uz mi psal: Erricksson a tady se hlasil meni, tak by nas ve finale mohlo byt i mensi - vetsi skupina
A to maji GTcko jeste venku pred Pemmem (taky v bile barve), aby jsi se na nej mohl zajit hezky podivat , kdyz jsi jim ho tam nechal na garancku. Jinak nejaky sraz kolem loga muzu prakticky kdykoliv po praci krome tohoto patku a potom v nedeli nebudu moct.
Docela dobry, ze od sebe bydlime nejakych 600m Jo o jejich bilem vim, maji ho taky za plnou cenu na prodej primo na webu Kia a zezadu u servisu v kombajnu stal dneska stribnej GT "paket", ty 4 ledky jsou fakt dobry Takze kdo se k nam prida? Kdyz jsme zjistili ze Meni a ja jen zatlacime auta a nemusime ani startovat