Jo, dělalo mi to to samé. Uvnitř spínací skřínky je spínač, který kontroluje jestli byl vytažen klíč ze zapalování. Neodemknou se dveře (necvakne to) při vytažení klíče a pak logicky nejde auto zamknout, protože klíč "je pořád v zapalování". Nejdřív se to projevovalo náhodne, jednou za čas, a nevěděl jsem čím to je, tak jsem auto párkrát zamkl klíčem jak se to dělalo ve 20. století

A po další jízdě už to bylo ok a pak třeba mesíc v pohodě. Ale časem se to stávalo častěji a častěji a brzo jsem přišel na to, že se mi to stává když klíč vytáhnu "rychle" a že pak musím klíč strčit znovu dovnitř a zase ho vytáhnout. S touhle informací jsem se hned objednal do servisu. Tam mi řekli, že ten spínač byl nějak mírně posunutý a že ho dali do správné polohy a "zafixovali" a kdyby se to projevilo znovu, tak to prý budou řešit výměnou dílu. Asi půl roku byl klid, ale už se to zase párkrát stalo. Letos s tím určitě do servisu skočím, ať to konečně vyřeší, ale není to nic, kvůli čeho bych tam spěchal hned zítra ráno.