Chci, aby to nebylo moc pubertální, spíše decentní, ale v té černé to doslova zmizí před očima. Teď mám koupenou zlatou, ale zamýšlím jí vyměnit za měděnou nebo šedou elephant. Jakou doporučujete?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dal bych sedou, sam zvazuju pouzit stribrnou, uz 2x jsem mel cervenou
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
u červený je potíž, že je k dostání pouze ve standardním odstínu a vypadalo by to fuj fuj. O měděné jsem přemýšlel, stříbrná je fádní a tak jsem se dohodl s prodejcem na barvě carbon.
Asi neviděl film Muž z Ria , jinak vážně, pokud to jdeš dávat na ty kola co máš u auta, tam jsou moc schované, tak tam je to šumák, chce to kola s míň rameny, 4 max 6 a ne 15" minimálně jít do 16"
Tak jasně, příští rok budu muset koupit gumy tak možná vezmu i ty 16".
A ohledně braní něčeho vážně....představ si, že takhle bude reagovatt tvé okolí na vše, jednoho dne by tě ten úsměv přestal bavit. Prostě nepochopím takové příspěvky, nedá to nic tobě, mě ani ostatním. Sám se všude snažím přispět něčím užitečným, aby to mělo nějaký smysl, někam psát....