mv12 píše:Mirse píše:Co se USB a rádia týče, rádio si u mě přesně pamatuje jaké medium hrálo naposledy a to se pak i jako první zapne (přesně jak to popisoval mv12, na tom se po FL nic nezměnilo
Sice po FL, ale máte stejné rádio? Je více typů dle výbavy...
only_one píše:senzory se musí kalibrovat na potřebný tlak. Tak to alespoň funguje aftermarketových senzoru a určitě to bude takto fungovat i na senzory Kii, nastaví se na tlaky dle daného vozidla a pneumatik. Otázka je, proč by někdo záměrně chtěl jezdit na jiné tlaky, než ty, co jsou udané výrobcem pneu a vozu..
only_one píše:jojo jednoduchá komunikace něco ve stylu - ahoj jsem tady a ahoj špatny tlak -> rozsvítí příslušnou kontrolku na palubovce. Nic víc.
A při nasazování ventilků se nastaví hodnoty toho kdy.. nic víc nic mín
only_one píše:1) můžeš vyměnit rádio za mladší, nebo nějaky android
2) Bohužel kapacita, ale nejinak to mají i jiné značky. Jeep a pod. Taky omezení na 1000 -> muže ti pomoc výměna rádia za jiné, třeba android s BT pak nemáš omezení žádné
3) Po vysoupení t chvíli sihnalizuje a pak samo chcípne. Nikdy sem nezaregistroval že by to nějak obtěžovalo
4) JEstli jezdíš na hraně, pak se nediv, že ti do toho kecá elektronika. Vypínat se dá nadvakrát. zmáčkneš a nebo podržíš. Pak to zcela vypneš
5) bohužel mám jiné rádio s navni - >nicméně ti opět pomůže změna rádia za jiné
Takže ti vadí jednouché rádio, omezení na 1000 kontaktů a háčky v kufru![]()
S infotaimentem si poradíš výměnou a jsou dost zajímavé věci, háčky v kufru, sítě a dojezdy oken sis měl rozmyslet před nákupem, zdali tě to tak neuvěřitelně vadí.
Budíky mám čisté -> clin a ubrousek a mikroutěrka
Ad špinění čalounění -> bude to chtít jen častější údržbu
Ostatní je věcí provozu a dle popisu docela nestandardního ...
Měníš tlaky na gumám mimo rozsah TMPS? Duvod? Jezdíš v dunách na pískunebo jsi ultra spořivej a přefukuješ gumy?
Soory ale nic jiného mě fakt nenapadlo, proč bych z racionálního duvodu nedodržel u pneumatiky předepsanej tlak.
telatko píše:před nákupem jsem nic moc nerozmýšlel, potřeboval jsem auta do firmy a je prostě potřeba přiznat, že cena CEEDa na OL je natolik dobrá, že jsem to vzal, ale jsem docela rád, že jsem si je nekoupil do vlastnictví.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé