Při této logice bych si nikdy nekoupil auto -abych si náhodou nekoupil výběhový model. Svou Sportage III jsem objednával v 3/2014 a jsem maximálně spokojen. A IV? Možná někdy příště.......Alexx píše:4 generácia bola jasná už začiatkom augusta 2015 a predstavila sa vo Frankfurte v polovici septembra 2015, avizovaná už dávno pred tým a ty máš 2014, takže žiadne 2 roky aj keby si ju zrovna kúpil 1.1.2014.
Myslel som skôr na seba, určite by ma mrzela kúpa 3, aj keď 3 vyzerá stále dobre, ale predsa len 4 je o niečom inom. Určite by som sa neutešoval myšlienkou, "ale moje bolo predajným trhákom". "Predajným trhákom" bol aj Fiat Uno a kde je dnes.
Čo sa týka vzhľadu, to nie je argument, ale subjektívne vnímanie, každopádne v reále ju všetci obdivujú, vyjadrujú sa v superlatívoch, každý si chce sadnúť, ošahať si ju.Kdeloľvek sa s ňou objavím, ľudia sa za ňou otáčajú. Zatiaľ som sa s negatívnym názorom nestretetol, teda okrem fóra.
Alexx píše:4 generácia bola jasná už začiatkom augusta 2015 a predstavila sa vo Frankfurte v polovici septembra 2015, avizovaná už dávno pred tým a ty máš 2014, takže žiadne 2 roky aj keby si ju zrovna kúpil 1.1.2014.
Myslel som skôr na seba, určite by ma mrzela kúpa 3, aj keď 3 vyzerá stále dobre, ale predsa len 4 je o niečom inom. Určite by som sa neutešoval myšlienkou, "ale moje bolo predajným trhákom". "Predajným trhákom" bol aj Fiat Uno a kde je dnes.
mickey mouse píše:Prostě ten čumák nové Sportage je fuj, to nikdo ničím neokecá! A mě se musí auto na první pohled líbit, takže mé sympatie končí u Sportage3. Nicméně zde má výrobce velký prostor pro zajímavý facelift toho hnusného čumáku
Uživatelé procházející toto fórum: KennyHO