Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dnes bol krásny čas, tak mi to nedalo a vyskúšal som foťák na mobile.
Od včera máme doma tiež takú červenú GT-Line, len v benzíne. SL-ko išlo do bazáru a GT-čko domov. Ja ostávam na Ceede, otec ostal verný modelu Sportage. Neveril som, že ho vezme, no stalo sa. Piata Kia v rodine, prvá čo som predával ja
V CR uz tahle kombinace motoru a prevodovky je taky k mani. Vazne o ni uvazuji, ale trochu jsem v rozpacich, ze xenony jen ve vybave Premium a GT a bezklicovy vstup u Premium jen v paketu Tech Ale do kvetna to treba zmeni
Jo a pribyla zajimava nabidka 1,6 T-GDI 130 kW 4x2
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
Bezklíč je asi ta nejlepší věc, jak zlodějům naservírovat auto na podnose. Prostě taková vstupenka pro zloděje nabízená obvykle jako ne zrovna levná příplatková výbava Nechat někde odemčené auto, ale bez klíčů, je proti tomu super zabezpečení
jasně, ale dávat to pořád do kovové krabičky nebo alobalu, to je snad lepší normální klíč, ne? Alespoň mi přijde jednodušší stisknout tlačítko na dálkovým, než pořád nosit nějakou kovovou krabičku a vyndávat nebo zandávat do ní klíč...
Jinak už mě kolikrát v souvislosti s různou výbavou u auta napadlo (i některou co mám sám), že začínáme být nějak moc zhýčkaní a řešíme v podstatě blbosti, jen aby se nemuselo hnout prstem ...což mimochodem na ten bezklíčový vstup sedí doslova
Marku, kdyz mi budou chtit ukrast auto, tak mi ho ukradnou i kdyz v nem budu sedet Rekni mi jestli osobne znas nekoho komu ukradli auto diky tomu, ze mel bezklicovy vstup?
@mildahb: vybavu Deluxe u Sportage MY 17 nikde nevidim???
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
Mám ceník od dealera platný od 23.11.2016,deluxe je pro premium (bezklíč,polokůže,el.sedadlo řidiče a spolujezdce, 8" navi, zadní kamera, JBL repro a el.parkovací brzda pro automat - 45.000,-), deluxe+ pro premium a gt line (navíc kůže a ventilovaná sedadla řidiče a spolujezdce - 65.000,-).....