Jeje, to jsem presne ocekaval
Ale moje uvazovani o listach je jednoduche. Chtel jsem cerny .... jsou hezky a chrom se mi zrovna na cervene moc nelibi. Original jsou docela ranec, taky se mi cena moc nelibila, ale hledat neco neorigo, mozna to pasuje, mozna ne, atd ... proste se mi nechtelo cekat (uz jsem se ted nacekal docela dost). Nalepeni neorigo v autorizovanem servisu by jiste bylo bez problemu .... ale co kdyz se to zacne odlepovat?? Je to listama, nebo blbe nalepeny??? Tech poloodlepenych list na jinych autech tady v okoli vidim docela dost. Kdo to zavinil, kdo to opravi, kdo zaplati znicenej lak dveri? Ja uz se nechci nikde hadat, za tech par korun to nestoji, kupuje se to jednou za zivotnost auta. A mam jeden jedinej servis a ten mi dela co je potreba.
Ted jsou na rade nejaky pekny potahy na sedacky, ty fakt pres servis kupovat nebudu.
Pro elkan:
fotky budou, ale az se to zase promeni v auto. Ted je to kupa spiny po dnesnim vyletu, na dverich je hafo hnoje ze silnice (rakousky cesty mi pripadaji nejaky spinavejsi), to neni cervene, to je cerne. Takze az to projedu wapkou a ty listy zase najdu, vyfotim. A to musi aspon pul dne prestat kydat bilej hnus a byt trosku nad nulou.
A ted k tematu "skubani":
Dneska delsi cesta nez tech mych obligatnich 50km denne a pohoda. Navrcino asi 400 kilaku, spotreba podle PP 5,6 skubani se neobjevilo, auto jede jak novy a mokra si uzilo vic nez dost, jizdy v kolone to docela vyplachly slanym bordelem. Tak nejspis opravdu zazlobil snimac klikovyho hridele. Asi se oprava povedla.