Já taky s Here žádný problém, používal jsem je už v mobilu, projel s tím půl Evropy. V Ceedu na originál navigaci dávám skoro vždy nejrychlejší trasu, málokdy ekonomickou a na polní cestu mě to taky zatím nikdy nepřivedlo... Nejkratší trasu nedávám, protože tam to opravdu vede snad i lesními stezkami

Tom Tom jsem měl kdysi služební navigaci takovou tu samostatnou přenášecí a byla taky dobrá. Ale samozřejmě žádná navigace není dokonalá a všude se najdou mouchy a chyby... Takže na navigaci radši plně nespoléhám. Vyškolil mě Sygic v r. 2009 při cestě z Rakouska přes Slovinsko do Itálie. Nejrychlejší trasa a stejně nás to zavedlo někam do hor ve Slovinsku, kde dál nebylo nic než nesjízdné nezpevněné cesty, takže jsme se vrátili a jeli po slepu, dokud navigace nenabídla jinou trasu, ale zase jsme dojeli na jiné, podobné místo s kamenitou cestou... Opakovalo se to ještě několikrát a vybloudit z těch kopců trvalo nakonec asi 1-2 hodiny... Od té doby jsem Sygic nepoužil

Sice vždy mám aspoň hrubou představu kudy chci jet, ale tenkrát jsme se večer v kempu rozhodli, že nepojedeme přímo, ale vezmeme to přes ty Slovinské hory. Jenže bohužel ze Slovinska nebylo po ruce nic, než ta navigace v mobilu, která sice naplánovala pěknou průjezdnou trasu, ale asi pro tank