@melonsvk zvyky meniť nebudem

a to som normálne že išiel vytiahnuť z kufra knihu od auta a pozeral to stým olejom ale nič som tam nenašiel.ale čas na premazanie turba splnam B-) len nechápem kde je taky problém, aby nemohla byt na pristrojovke kontrolka dpf
Btw ten adaptér máš stále voľný ? Keď tak sz
Sem tam mam pocit ze sa z toho fóra stal nejaký "kult"
Jeden tu cituje nonstop manuál ako z nejakej biblie,
Ďalší tu neustále "moralizuje" a napadá s kktinami ostatných
A jeden opozičný dilino ktorý už medzičasom dostal banán ako aj na ostatných fórach kde som ten nick zazrel-tiez mudrovanie ako z veľkej knihy
A tie reci že po 150 tisíc km je všetko vylagrovane - tak to je na zaplakanie, resp také CZSK každý kto kupuje ojazdené najlepšie chce do 100k km a vonavka po dochodcovi.
Včera ma na ceste zastavila hliadka na starom ceede 1 generacie( nezdala sa im ecv na žltom podklade a veľa cisiel,si mysleli ze je na kolene vyrobená

) tak sme chvíľu debatili a tá ich služobná ceedka mala vyše 250k km a že pohoda a tá dostava poriadny zahul, naštartovať a hneď plný keď treba,tak sa nebojím že ta moja bude nejak zlikvidovana, Moja bývalá prvá generacia má teraz najazdených cca 360k km a jej terajší majiteľ vraví že alles gut, a uz očakáva moju 2 generáciu ako náhradu za 1-2 mesiace
Huawei MATE 9 pomocou Tapatalku