Pojďme spíše zkusit nahodit nějaké nové vlákno, např. o zážitcích se stopařkami

Mirse píše:Je to zajímavé, je fakt, že někteří z nás (včetně mě) při rozsvícení předních denních světel někdy v dobrém úmyslu být viděn i zezadu rozsvítí i zadní obrysovky což by správně dle legislativy být asi nemělo ale toto prosím nekomentujte, je o tom už výše popsáno dost a dost, moje otázka zní, je v zákoně definováno jestli denní svícení musí být nutně jen přední ? Jestliže pak Kia udělá světla pro denní svícení i vzadu nemělo by to být pro legislativu podle mě žádný problém
HOFA píše:Mohl bych ae zeptat v tomto vlakne? Mam novou Kia Sportage 2017 1,6 gdi a pri zapnuti dennich led svetal se me rozsviti i zadni svetla automaticky ne ze je zapinam nejak manalne
snike píše:@buko1: u Sportage IV. ve vybave Exclusive a vyssi je to trochu jinak.
Obrysovky: pri zapnutem zapalovani sviti vpredu denni LED svetla v plne intenzite a sviti i zadni obrysovky. Pri vypnutem zapalovani sviti vzadu obrysovky a vpredu se snizenou intenzitou LED svetla a tim prebiraji funkci obrysovek.
Potkavaci : predni LED svetla opet snizi svoji intenzitu a opet prebiraji funkci obrysovek. S nimi sviti predni potkavaci a zadni obrysovky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé