nocnik511 píše:...mě tam ten zámek dávalprodejce...a servís-hoši jsou préj vyškolení
: ...
tvrdil
...to já udělát kíx v práci... -> tak si taí fóruju z báně...na totata
vladislav píše:nocnik511 píše:...mě tam ten zámek dávalprodejce...a servís-hoši jsou préj vyškolení
tvrdil
I mě to tam dával KIA prodejce,pokud se to neusadí budu to reklamovat...Ještě k těm hochům z servisu..jsou to lidé jako každý z nás..a je na nás co si necháme za služby které si tvrdě platíme necháme líbit...![]()
Ale jak jsem tu již psal s prodejcem a přístupem servisu jsem zatím maximálně spokojený...
![]()
vladislav píše:nocnik511 píše:...mě tam ten zámek dávalprodejce...a servís-hoši jsou préj vyškolení
tvrdil
I mě to tam dával KIA prodejce,pokud se to neusadí budu to reklamovat...Ještě k těm hochům z servisu..jsou to lidé jako každý z nás..a je na nás co si necháme za služby které si tvrdě platíme necháme líbit...![]()
Ale jak jsem tu již psal s prodejcem a přístupem servisu jsem zatím maximálně spokojený...
![]()
Fotro píše:Zdravím,
v návode mám napísané (Zásady správnej jazdy 4/9):
Ak chcete zaradiť spätný chod, stlačte pedál spojky, nastavte radiacu páku na neutrál, počkajte 3 sekundy a zaraďte spätný chod.
Mám Construct a parkovací asistent, spiatočka ide OK.
vladislav píše:Fotro píše:Zdravím,
v návode mám napísané (Zásady správnej jazdy 4/9):
Ak chcete zaradiť spätný chod, stlačte pedál spojky, nastavte radiacu páku na neutrál, počkajte 3 sekundy a zaraďte spätný chod.
Mám Construct a parkovací asistent, spiatočka ide OK.
Já vím...díky za radu..Po 30 letech jezdění mě Ceed učí dávat zpátečku...To jsou ty 3 vteřiny....Budu si to muset začít odpočítávat.... :-D :-D
Milost píše:Mám namontovaný DEFEND LOCK a zpátečka mi zařadit jde celkem dobře. Pouze všechny rychlosti dopředu (1, 3, 5) vržou. V Ústí n.L. v servisu mi řekli, že to dělá zámek zpátečky, ale že musím tam kde mi ho namontovali, tak že do Mostu. V Ústí by mi to odstranili, ale za peníze, ne na záruku. Tak až bude čas tak se tam vypravím a do té doby se to možná ochodí a přestane.
nocnik511 píše:...když mě to tam namontovalivyškolený odborníci...tak mi tam zpátečka vůbec nešla....a horní kvalti (1,3,5) se zasekávaly...pák to doštelovali...tak to šlo....až na tu zpátečku....už by musela být rozhýbaná po více jak 11tis. km!!Tak tam budu muset na doštelování toho zámku...
ještě jeden poznatek:...jdou mi zamykat všechny kvalti nahoře...tzn. Zpátečka,1.,3.,5.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé