Najradšej by som to najprv porieši tu na

@ Hanter... Nefunguje ten link čo si sem vložil

@ Mirse ... AUTOESA to je na štýl 3A,že?
Tomasso píše:Chlapi nie je toto nejaké lacné,ked to porovnám s cenami v iných ponukách?![]()
https://www.autovia.sk/nove-auto/kia-ce ... /15734752/
Tomasso píše:Díky za rady.![]()
Našiel som na Kia stránkach že davaju nejake zlavy pre zamestnancov roznych inštitucii,ZŤP atd...
Nebrali ste tak niekto auto,kolko to zhruba vie spravit?
buko1 píše:Tomasso píše:Díky za rady.![]()
Našiel som na Kia stránkach že davaju nejake zlavy pre zamestnancov roznych inštitucii,ZŤP atd...
Nebrali ste tak niekto auto,kolko to zhruba vie spravit?
Max. zľava pre zamestnancaje do 30% - ale závisí na modelu a odpracovaných rokoch. Naviac pri využití tejto zľavy môže auto zmeniť majiteľa až po 24 mesiacoch od kúpy. A dosť pochybujem, že by niekto, kto vyžil zamestnaneckú zľavu podliezal priemernú cenu jazdeného auta - sám seba by okrádal.
Tomasso píše:Tak čo pozerám tak v tej cene su 1.4-ky,1.6 GDI začína tak od 14 800,za menej som nevidel tak preto sa pýtam.
Roman-Zilina píše:pokial viem, tak zamestnanci to mozu predat po 12 mesiacoch, resp. musia, tusim to maju na operativak s max. najazdom 20000km. ceny, za ktore ich kupia su zname, lebo sa vie, ze su to zamestnanci. najcastejsie sa kupuju verzie Gold v kombiku. ale mozem sa mylit. ceny idu po 14tisic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé